ΙΣΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Παρασκευόπουλου 4 Μπουρνάζι, 12132 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105717203

Γεωγραφικό πλάτος: 23.7000029619409

Γεωγραφικό μήκος: 38.01090615352854

ΙΣΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΙΣΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Το δικηγορικό γραφείο ΙΣΣΑΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ εδρεύει στο Περιστέρι, πλησίον του Ειρηνοδικείου Περιστερίου.

Ιδρύθηκε το έτος 1991 από την Γεωργία Ίσσαρη, μέλος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου και της Ένωσης Αστικολόγων, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με δικαίωμα να παρίσταται σε όλα τα δικαστήρια, αστικά, ποινικά και διοικητικά, όλων των βαθμών δικαιοδοσίας, σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο δυναμικό του γραφείου μας εντάχθηκε η Βασιλική Χάντζου, δικηγόρος παρ' εφέταις και διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια από το ΥΔΔΑΔ και ADR Center- Member of Jams International, πιστοποιημένη με πτυχίο TOLES Advanced, μέλος της Ένωσης Αστικολόγων, απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Επίσης, εντάχθηκε η Παναγιώτα Χάντζου, δικηγόρος παρά πρωτοδίκαις, μέλος της Εταιρείας Οικογενειακού Δικαίου, με πιστοποιημένη κατάρτιση στην εφαρμοσμένη ποινική δικονομία από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Επιδίωξή μας είναι η άμεση και ουσιαστική επίλυση των υποθέσεων των πελατών μας, με γνώμονα τη διασφάλιση και ικανοποίηση των συμφερόντων τους, που επιτυγχάνεται με την ταχεία και άμεση ενασχόλησή μας με τις υποθέσεις που μας ανατίθενται.

Η προσωπική επικοινωνία και συνεργασία με τους πελάτες μας, η εχεμύθεια, η συνέπεια, η δυναμική δικαστική και εξωδικαστική εκπροσώπησή τους και η αντιμετώπιση των νομικών ζητημάτων τους αποτελούν για μας άμεση προτεραιότητα.