ΓΚΟΡΙΛΑΣ Δ. & Γ. & ΣΙΑ ΟΕ - Καρδίτσα
Άλλο - Καρδίτσα Καρδίτσα - Καρδίτσας

Διεύθυνση: 2ο χλμ. Ε.Ο. Καρδίτσας - Αθηνών, 43100 Καρδίτσα Καρδίτσας

Τηλέφωνο: +302441020855

Γεωγραφικό πλάτος: 21.91774634946551

Γεωγραφικό μήκος: 39.366032364306335

ΓΚΟΡΙΛΑΣ Δ. & Γ. & ΣΙΑ ΟΕ - Καρδίτσα

Περιγραφή - ΓΚΟΡΙΛΑΣ Δ. & Γ. & ΣΙΑ ΟΕ - Καρδίτσα Άλλο - Καρδίτσα Καρδίτσα - Καρδίτσας

Η ΓΚΟΡΙΛΑΣ Δ & Γ & ΣΙΑ ΟΕ, εταιρεία με γερανούς, ιδρύθηκε το 1973 στην Καρδίτσα από τον Γκορίλα Σωτήριο και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, που συνεχίζουν οι υιοί του, Δημήτρης και Γεώργιος.

Κάθε χρόνο, εξοπλιζόμαστε με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και στόχος μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, οικονομικά, γρήγορα και, προπάντων, ασφαλέστερα.

Η εταιρεία μας επέκτεινε τις δραστηριότητές της στο χώρο των κοντέινερ, για πωλήσεις και ενοικιάσεις κοντέινερ, και στο χώρο της πώλησης λυόμενων κατοικιών με πάνελ, σε όλες τις διαθέσιμες διαστάσεις.

Διαθέτουμε ανυψωτικά μηχανήματα έως 200 τόνους, παπαγάλους 31 μέτρα ύψος, φορτηγά για ειδικές μεταφορές και ειδικές νταλίκες ανοιγόμενες έως 36 μέτρα.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες: ΤΕΡΝΑ, ΑΚΤΩΡ, J&P, ΑΒΑΧ, ΑΤΤΙΚΑΤ, ΙΝΤΡΑΚΑΤ.

Αντικείμενό μας είναι οι ειδικές μεταφορές εντός και εκτός Ελλάδος, με ιδιαίτερη έμφαση στις διεθνείς ειδικές μεταφορές και στα έργα που απαιτούν χρήση γερανών έως 150 τόνων βάρους, καθώς διαθέτουμε ιδιόκτητους γερανούς.

Έχουμε πραγματοποιήσει, επιτυχώς, ειδικές μεταφορές από και προς τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Νορβηγία και την Αγγλία, που μας ανατέθηκαν από εταιρείες, όπως η SHELTER, η ΤΕΡΝΑ, η εταιρεία ΑΚΤΩΡ, η ΙΜΑΣ ΑΕ και άλλες. Έχουμε ιδιόκτητο στόλο οχημάτων και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, για ειδικές μεταφορές προς οποιαδήποτε χώρα μας ζητηθεί.

Η πολυετής πείρα μάς επιτρέπει να δίνουμε λύση σε όλες τις δύσκολες εργασίες στον τομέα των γερανών και των μεταφορών, διότι για εμάς τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο!