ΡΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ATHENS LASER CENTER - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 2 Παράδεισος, 15125 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106821003

Γεωγραφικό πλάτος: 23.79570815506073

Γεωγραφικό μήκος: 38.03357126491935

ΡΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ATHENS LASER CENTER - Μαρούσι

Περιγραφή - ΡΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ATHENS LASER CENTER - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Το Κέντρο Αγγειακών Παθήσεων ΡΟΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ATHENS LASER CENTER στο Μαρούσι, με επικεφαλής τον αγγειοχειρουργό - αγγειολόγο Γεώργιο Ι. Ρόκα, παρέχει υπεύθυνες ιατρικές υπηρεσίες διάγνωσης και αποτελεσματικής αντιμετώπισης όλων των φλεβικών & αρτηριακών παθήσεων.

Εκτός από το ιατρείο του στην Αθήνα, ο Αγγειοχειρουργός - Αγγειολόγος Γεώργιος Ι. Ρόκας, διατηρεί, επίσης, ιατρεία στη Ρόδο, στη Λαμία και στη Λάρισα.

Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικευμένος Αγγειοχειρουργός στο ΓΝΑ Λαϊκό και Σισμανόγλειο και πρώην επιμελητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (master) και διδακτορικού (Dr) και, επί σειρά ετών, ερευνητής στο πειραματικό χειρουργείο του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο κ. Ρόκας χειρουργεί στον όμιλο του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, όπου είναι Διευθυντής Αγγειοχειρουργικού Τμήματος και στην ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ Αθηνών.

Ο Αγγειοχειρουργός Γεώργιος Ρόκας αναλαμβάνει στο ιατρείο του την αντιμετώπιση όλων των φλεβικών παθήσεων με μη επεμβατικά Laser τελευταίας τεχνολογίας, όπως κιρσοί, φλεβική ανεπάρκεια, ευρυαγγείες και ευρυαγγείες προσώπου. Ακόμα, ο γιατρός αναλαμβάνει την αντιμετώπιση των ευρυαγγειών με τη μέθοδο της θερμοπηξίας και της σκληροθεραπείας με αφρό.

Επίσης, ο Αγγειοχειρουργός Γεώργιος Ρόκας αναλαμβάνει, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, την αντιμετώπιση όλων των αρτηριακών παθήσεων, όπως στένωση καρωτίδων με stent ή κλασικό χειρουργείο, ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής με stent ή κλασικό χειρουργείο, απόφραξη λαγονίων αρτηριών με stent ή by pass, απόφραξη αρτηριών κάτω άκρων με stent ή by pass, ανεύρυσμα ιγνυακής αρτηρίας και παγίδευση ιγνυακής αρτηρίας.

Ένας από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με τα φλεβικά Laser στην Ελλάδα και με μεγάλη εμπειρία σε περιστατικά της κλασικής Αγγειοχειρουργικής, σας περιμένει να ασχοληθεί με το πρόβλημά σας και να βρει για εσάς την καλύτερη λύση και αντιμετώπιση, με βάση τα τελευταία επιστημονικά δεδομένα.