ΚΛΗΜΕΝΤΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - Βριλήσσια
Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Πεντέλης 94, 15235 Βριλήσσια Αττικής

Τηλέφωνο: +302108100958

Γεωγραφικό πλάτος: 23.832416530288153

Γεωγραφικό μήκος: 38.041335248542325

ΚΛΗΜΕΝΤΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - Βριλήσσια

Περιγραφή - ΚΛΗΜΕΝΤΙΩΤΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - Βριλήσσια Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Η Κλημεντιώτη Αικατερίνη είναι Φυσικοθεραπεύτρια, με εξειδίκευση στο Manual Therapy, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στα Βριλήσσια, είναι πτυχιούχος του ΤΕΙ Αθήνας, στο τ. Φ/Θ Hemel Hempstead & St. Albans City Hospitals & είναι και Διπλωματούχος Βελονισμού.

Το ιατρείο της έχει εξοπλιστεί με ειδικά μηχανήματα αποκατάστασης μυοσκελετικών προβλημάτων. Επιπλέον, παρέχονται θεραπείες manual therapy, αλλά και με φυσικά μέσα, όπως Tecar therapy, shockwave - κρουστικός υπέρηχος, ενώ ταυτόχρονα οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εναλλακτικές θεραπείες, όπως είναι ο βελονισμός.

Για όσους αγαπούν τη γυμναστική, γίνονται μαθήματα με όργανα Air-Machine, καθώς και μαθήματα clinical pilates με έμπειρες δασκάλες και ειδικά μηχανήματα REFORMER - TOWER - CADILLAC - WUNDA CHAIR.

Η ομάδα της Κατερίνας Κλημεντιώτη έχει άρτια επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία, τα οποία συνδυάζουν, για την αποτελεσματικότερη αποκατάσταση και θεραπεία μυοσκελετικών προβλημάτων, χρόνιων ή μη (αυχενικό σύνδρομο, τενοντίτιδα, ισχιαλγίες, οσφυαλγίες, κήλες, ρήξη μηνίσκου, αθλητικές κακώσεις, μυικές θλάσεις κ.τ.λ).

Η εξειδίκευση του ιατρείου είναι το Manual therapy. Πρόκειται για θεραπευτική προσέγγιση, όπου ο θεραπευτής, με τη χρησιμοποίηση των χεριών του και ειδικών εξετάσεων, εντοπίζει περιοχές της σπονδυλικής στήλης που υπολειτουργούν και, τελικά, χρησιμοποιώντας ήπιους χειρισμούς, τις αποκαθιστά.

To φυσικοθεραπευτήριο έχει σύμβαση με τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ. (Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας).