ΤΣΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ MD, PhD - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 163Α Μετρό Κατεχάκη, Αμπελόκηποι, 11526 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302106990484

Γεωγραφικό πλάτος: 23.774922953100567

Γεωγραφικό μήκος: 37.99283142663683

ΤΣΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ MD, PhD - Αθήνα

Περιγραφή - ΤΣΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ MD, PhD - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο χειρουργός ΩΡΛ - ωτορινολαρυγγολόγος ΤΣΟΥΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ MD, PhD, στην Αθήνα, είναι στρατιωτικός ιατρός, μετεκπαιδευθείς σε Μ. Βρετανία & Ολλανδία, αριστούχος διδάκτορας της Ιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και διευθυντής του ΩΡΛ Τμήματος της Διεύθυνσης Υγειονομικού της ΕΛ.ΑΣ.

Μετεκπαιδεύτηκε, επί δυόμιση έτη, στη ρινοπλαστική και στην ενδοσκοπική χειρουργική ρινός - παραρρινίων και βάσης κρανίου στα νοσοκομεία: Charing Cross του Imperial College of Medicine του Λονδίνου, Queen’s Medical Center του Πανεπιστημίου του Νότινγχαμ και Academic Medical Center του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ.

Εκπαιδεύτηκε από τους κορυφαίους στον τομέα αυτό, όπως ο Prof. Gilbert Nolst Trenite, η Prof. Wytske Fokkens, o Hesham Saleh, o Prof. Anshul Sama και ο Dirk Jan Menger.

Παράλληλα, εκτέλεσε μεγάλο αριθμό χειρουργικών επεμβάσεων και ήρθε σε κλινική επαφή με πληθώρα περιστατικών όλου του φάσματος της ωτορινολαρυγγολογίας ενηλίκων και παιδιών. Συγχρόνως, έλαβε πιστοποίηση και ασχολήθηκε με μη χειρουργικές τεχνικές ανάπλασης του προσώπου, όπως οι εγχύσεις μπότοξ και υαλουρονικού οξέος και η εφαρμογή βιοαπορροφήσιμων νημάτων.

Παραμένει ακόμη και σήμερα ενεργό μέλος του ΩΡΛ Τμήματος του Imperial College και του Πανεπιστημίου του Νότινγχαμ, ως επίτιμος Επιμελητής Ρινολογίας (Horonary Rhinology Fellow). Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ρινολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ακαδημίας Πλαστικής Χειρουργικής Προσώπου, ενώ παράλληλα συγκαταλέγεται στους ειδικούς ωτορινολαρυγγολόγους του Ιατρικού Συλλόγου της Αγγλίας (General Medical Council).

Στο ιδιωτικό ιατρείο, που διατηρεί στη Λεωφόρο Μεσογείων, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες για τη διάγνωση και θεραπεία όλων των ΩΡΛ προβλημάτων ενηλίκων και παιδιών, όπως είναι η ιγμορίτιδα, η αμυγδαλίτιδα, η ωτίτιδα, η βαρηκοΐα, η αλλεργική ρινίτιδα, το βράγχος φωνής κ.ά.

Διενεργεί πλήρη εξέταση με εύκαμπτα και άκαμπτα video-ενδοσκόπια, έλεγχο ροχαλητού και άπνοιας, ωτομικροσκόπηση, ακοόγραμμα, τυμπανόγραμμα, εκτίμηση ιλίγγου και εμβοών.

Παράλληλα, εκτελεί επεμβάσεις, όπως ρινοπλαστική, ευθειασμό ρινικού διαφράγματος, ενδοσκοπική χειρουργική ρινός - παραρρινίων, αμυγδαλεκτομή, αδενοειδεκτομή (κρεατάκια), τοποθέτηση σωληνίσκων αερισμού, τυμπανοπλαστική, παρωτιδεκτομή και θυρεοειδεκτομή σε γνωστά ιδιωτικά θεραπευτήρια των Αθηνών.