ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Αναπαύσεως 17, 12134 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105712914

Γεωγραφικό πλάτος: 23.690120925303194

Γεωγραφικό μήκος: 38.01765815644298

ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Ο χειρουργός Μπακογιάννης Ανδρέας, ο οποίος διατηρεί το ιατρείο του στο Περιστέρι, εγγυάται την εφαρμογή των πιο σύγχρονων και αξιόπιστων θεραπειών στις χειρουργικές παθήσεις της κοιλίας, του μαστού και του τραχήλου, με έμφαση στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις.

Με αξιόλογο βιογραφικό ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην ιατρική το 2002.

Κατά την διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας στις Ειδικές Δυνάμεις Καταδρομών, διετέλεσε ιατρός της στρατιωτικής μοίρας.

Μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας υπαίθρου ως ιατρός του Κ.Υ. Ζαγοράς Μαγνησίας, διορίστηκε το 2005 στην Α’ Χειρουργική Κλινική του Κωνσταντοπουλείου Νοσοκομείου (πρ. 'Αγία Όλγα'), όπου και ολοκλήρωσε την ειδικότητα της γενικής χειρουργικής και έλαβε τον τίτλο του γενικού χειρουργού μετά από εξετάσεις και πιστοποίηση από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το 2010 μετεκπαιδεύτηκε στις λαπαροσκοπικές επεμβάσεις παχέος εντέρου και ορθού, καθώς και σε εξειδικευμένες λαπαροσκοπικές τεχνικές επεμβάσεων ήπατος, παγκρέατος και χοληφόρων στο UZ Leuven Gasthuisberg Hospital του Βελγίου.

Έχει δημοσιεύσει περί τις 30 εργασίες σε έγκριτα χειρουργικά περιοδικά του εξωτερικού και έχει βραβευθεί από το UEGF (United European Gastroenterology Federation) για εργασίες που παρουσίασε στο Παγκόσμιο Συνέδριο Γαστρεντερολογίας τόσο το 2008 στη Βιέννη, όσο και το 2009 στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης.

Εξειδικεύεται σε παθήσεις χολής, λαπαροσκοπικές επεμβάσεις, παθήσεις δέρματος - ονύχων, καθώς και σε κήλες και σε παθήσεις θυρεοειδούς, μαστού, παχέος εντέρου, στομάχου, ήπατος, παγκρέατος και λεπτού εντέρου.

Ο ιατρός πραγματοποιεί εγχειρήσεις για κύστη κόκκυγα, για αφαίρεση χολής και για κήλη, αιμορροΐδες, χολολιθίαση, σκωληκοειδίτιδα, βουβωνοκήλη. Επίσης, διενεργεί λαπαροσκοπήσεις και χειρουργικούς καθαρισμούς.

Επίσης, ο ιατρός αντιμετωπίζει παθήσεις παχέος εντέρου, παθήσεις δέρματος, ομφαλοκήλη, όζους θυρεοειδούς, κύστεις ήπατος.