ΚΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Πάτρα
Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Διεύθυνση: Ν.Ε.Ο. Πατρών - Αθηνών 81, 26442 Πάτρα Αχαΐας

Τηλέφωνο: +302610439888

Γεωγραφικό πλάτος: 21.755914028395335

Γεωγραφικό μήκος: 38.26955786091214

ΚΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Πάτρα

Περιγραφή - ΚΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. - Πάτρα Άλλο - Πάτρα Πάτρα - Αχαΐας

Η εταιρεία ΚΟΥΛΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, με έδρα την Πάτρα, δραστηριοποιείται στο χώρο των επίπλων, με πολύ μεγάλη ποικιλία σε μοντέρνα και κλασικά έπιπλα.

Η εταιρεία μας Σωτήριος Κούλης & Υιοί ξεκίνησε το 1970 στο χώρο των υφασμάτων, κουρτινών, λευκών ειδών, χαλιών και κατέχει, από τότε, ηγετική θέση στο χώρο αυτό, αφού η πορεία της ήταν πάντα ανοδική.Η συνεχής αναζήτησή μας για το ποιοτικό και το ωραίο, μαζί με την αγάπη μας για ό,τι αφορά στο σπίτι, μας έκανε να ασχοληθούμε παράλληλα με το χώρο του επίπλου, του φωτιστικού, της διακόσμησης, ανοίγοντας ένα καινούριο κατάστημα, το τρίτο στην Πάτρα, αφιερωμένο στο σπίτι, με προϊόντα απαράμιλλης αισθητικής και ποιότητας.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία από έπιπλα κλασικά, μοντέρνα και χειροποίητα, για κάθε χώρο και χρήση. Στην γκάμα μας διαθέτουμε τραπεζαρίες, σαλόνια, καναπέδες, καρέκλες και πολυθρόνες, Επίσης, διαθέτουμε παιδικά έπιπλα και έπιπλα γραφείου, καθώς και επαγγελματικό εξοπλισμό για ξενοδοχεία, καφετέριες και εστιατόρια.

Επισκεφθείτε τα καταστήματά μας στην Πάτρα, ενημερωθείτε για τα προϊόντα μας και τις τιμές μας και θα διαπιστώσετε ότι ΚΟΥΛΗΣ σημαίνει: ποικιλία, καινοτομία, εξυπηρέτηση, εμπιστοσύνη, εγγύηση.