ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Βεντήρη 1 & Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας Χίλτον Δίπλα στο HILTON, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107226711

Γεωγραφικό πλάτος: 23.751025746646174

Γεωγραφικό μήκος: 37.97709188398449

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ ΘΑΝΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο κύριος Κοντογιάννης Θάνος, πλαστικός χειρουργός που έχει το ιατρείο του στην Αθήνα, είναι τ. διευθυντής πλαστικής χειρουργικής κλινικής του 401 ΓΣΝ και του ΝΙΜΤΣ. Μετεκπαιδεύτηκε στις νεότερες εφαρμογές της αισθητικής χειρουργικής στις ΗΠΑ και συνεργάζεται με την ομάδα πλαστικών χειρουργών του Christ Hospital of Cincinnati.

Συνεργαζόμενα νοσοκομεία και κλινικές είναι τα: ΙΑΣΩ General, Ιατρικό Αθηνών, Νέο Αθήναιον.

Ο ιατρός διατηρεί ιατρείο στην Αθήνα, στη Χαλκίδα και στην Καλαμάτα.

Στο ιατρείο παρέχονται οι υπηρεσίες αισθητικής χειρουργικής, επανορθωτικής χειρουργικής, laser και ιατρικής αισθητικής (θεραπείες ομορφιάς).

Αισθητική χειρουργική: Απευθύνεται τόσο σε γυναίκες, όσο και σε άνδρες και στοχεύει στην αισθητική βελτίωση της εικόνας του προσώπου και του σώματος. Μερικές από τις πλέον δημοφιλείς και συχνές αισθητικές επεμβάσεις είναι η αυξητική στήθους, η λιποαναρρόφηση, η ρινοπλαστική, η βλεφαροπλαστική, το face lifting, η κοιλιοπλαστική κ.λπ.

Επανορθωτική χειρουργική: Ασχολείται με τη χειρουργική διόρθωση και θεραπεία δυσμορφιών, με καρκίνους του δέρματος, μετατραυματικές και μετεγκαυματικές ουλές και αποκατάσταση πάσης φύσεως τραυμάτων με έλλειμμα ιστών. Γίνεται εκτίμηση και θεραπεία εγκαυμάτων μέχρι την οριστική ίαση, αφαίρεση σπίλων, κύστεων και λοιπών μορφωμάτων του δέρματος.

Θεραπείες laser: Στο χώρο μας υπάρχει πλήρης εξοπλισμός με laser νέας γενιάς όπως laser αποτρίχωσης προσώπου και σώματος (Gentle Max Alexandrite της Candela), μη επεμβατικά laser fractional τέταρτης γενιάς, με ένδειξη για θεραπείες αντιγήρανσης προσώπου και σώματος, διόρθωση ουλών ακμής, θεραπεία ραγάδων, αφαίρεση tattoo κ.λπ.

Παρέχονται laser YAG και Scarlet RF, επεμβατικά laser διοξειδίου και erbium για μικροεπεμβάσεις, θεραπείες ουλών ακμής και άλλες εφαρμογές, ενώ αντιμετωπίζεται η τοπική χαλάρωση, η κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος με τη βοήθεια ραδιοκυμάτων και υπερήχων και γίνεται αναίμακτη λιποαναρρόφηση με τη βοήθεια της κρυολιπόλυσης.

Όσον αφορά τις θεραπείες ομορφιάς, αναλαμβάνουμε θεραπείες μπότοξ για ανανέωση προσώπου και διατίθεται ενέσιμο υαλουρονικό οξύ για γέμισμα ρυτίδων και όγκο χειλέων και ζυγωματικών.

Παράλληλα, παρέχεται πολυγαλακτικό οξύ για γέμισμα του προσώπου, ενέσιμη μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος, ενέσιμη λιπόλυση και ενέσιμη θεραπεία κυτταρίτιδας.

Ο ιατρός αναλαμβάνει αυτόλογη μεσοθεραπεία (PRP), στην οποία χρησιμοποιούνται στοιχεία του αίματος σας, καθαρισμό προσώπου με τη χρήση μικροκρυστάλλων, ενώ παρέχονται και νήματα σύσφιξης και ανάρτησης για αντιμετώπιση της χαλάρωσης προσώπου και σώματος.

Περιοχές που εξυπηρετεί: Πανελλαδικά.