ΓΡΑΨΑΣ ΑΒΕΕ - Βριλήσσια
Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Διεύθυνση: Ολυμπιονικών 18 και Χελμού Άνω Βριλήσσια, 15235 Βριλήσσια Αττικής

Τηλέφωνο: +302106131865

Γεωγραφικό πλάτος: 23.846949458574127

Γεωγραφικό μήκος: 38.040003147315105

ΓΡΑΨΑΣ ΑΒΕΕ - Βριλήσσια

Περιγραφή - ΓΡΑΨΑΣ ΑΒΕΕ - Βριλήσσια Άλλο - Βριλήσσια Βριλήσσια - Αττικής

Η ποιότητα, η δημιουργικότητα, ο σχεδιασμός, η έρευνα και οι καινοτόμες ιδέες είναι το προέχον και σημαντικό για την 'ΓΡΑΨΑΣ ΑΒΕΕ', εταιρεία με υφασμάτινες Ετικέτες στα Βριλήσσια.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1930 και ανήκει στις πρωτοπόρες και παλαιότερες εταιρείες της Ευρώπης στην παραγωγή υφασμάτινων ετικετών. Μετά από 3 γενιές, η μακροχρόνια εμπειρία και πρακτική μάς παρέχει το δικαίωμα να παράγουμε όλα τα είδη ετικετών, καρτελακίων, ειδών συσκευασίας και αξεσουάρ και να ικανοποιούμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Από το 1930 υπηρετούμε τα αιτήματα των πελατών, προωθώντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα συμβουλευτικής, σχεδιασμού και παραγωγής που εξασφαλίζει:

Απαράμιλλη ποιότητα προϊόντων.

Άμεσο, δυναμικό και ευέλικτο σέρβις.

Διαρκή έρευνα, μέσα από στις εξελισσόμενες απαιτήσεις της μόδας και των τεχνολογικών εφαρμογών και αδιάκοπη ενημέρωση και βελτίωση των διοικητικών πρακτικών.

Παραγωγή προϊόντων με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο και εξειδικευμένο προσωπικό στη διάθεση του πελάτη.

Περιγραφή Υπηρεσιών - Προϊόντων:

Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά. Από το δημιουργικό τμήμα και το παραγωγικό team, παρουσιάζουμε τις ολοκληρωμένες σειρές της παραγωγής μας: ετικέτες υφαντές, τυπωτές, αυτοκόλλητες, δερμάτινες, jackron, σήματα, καρτελάκια, safety seals, κορδέλες συσκευασίας, ειδικά κουτιά, κατάλογοι, έντυπα και λοιπά είδη που καλύπτουν το χώρο της ετικέτας και της συσκευασίας.

Η ετικέτα είναι η ταυτότητα του προϊόντος: εναρμονίζεται, προσδιορίζει, εξειδικεύει και φωτογραφίζει το προϊόν.

Η ετικέτα είναι επένδυση.

Μπορείτε να μας βρείτε μας και στο facebook.