ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Τερπάνδρου 21, 12131 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +306986954312

Γεωγραφικό πλάτος: 23.695347807212777

Γεωγραφικό μήκος: 38.00169210245128

ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΞΥΛΟΤΕΧΝΙΚΗ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Η εταιρεία Ξυλοτεχνική, στο Περιστέρι κατασκευάζει έπιπλα κουζίνας, αλλά και αναλαμβάνει ξυλουργικές εργασίες παντός τύπου, ενώ έχει καταφέρει να μείνει στη συνείδηση του κόσμου, ως το συνώνυμο των γερών και οικονομικών ξύλινων κατασκευών.

Η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο του επίπλου κουζίνας, σε συνδυασμό με τη γνώση, τη συνέπεια, καθώς και την ποιότητα, έχουν καθιερώσει την Ξυλοτεχνική στο χώρο των κατασκευών επίπλων κουζίνας, ντουλάπας αλλά και γενικότερα στο χώρο του επίπλου, ως σημείο αναφοράς.

Η εταιρεία μας μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ιδιωτών ή επαγγελματιών για έπιπλα κουζίνας, ξύλινες ντουλάπες, ξύλινες βιβλιοθήκες & ειδικές κατασκευές. Επίσης, μπορούμε να κατασκευάσουμε γραφεία, τραπέζια για αίθουσες συμβουλίου, ντουλάπια γραφείου και γενικά ξύλινες κατασκευές για γραφεία και καταστήματα.

Με βάση τα παραπάνω χαρακτηριστικά, εγγυόμαστε μοναδικά προϊόντα, άριστης αισθητικής και υψηλής ποιότητας. Αρχή μας είναι ότι κάθε προσωπικότητα είναι μοναδική, επομένως το ίδιο μοναδικός πρέπει να είναι και ο χώρος σας.

Οι πρωτότυπες ιδέες, ο σωστός σχεδιασμός, οι αρμονικοί συνδυασμοί των υλικών, η λειτουργικότητα και η μοναδικότητα είναι τα στοιχεία που θα δώσουν έντονο και ξεχωριστό χαρακτήρα στο χώρο σας.

Η ποικιλία άμεσων και λειτουργικών λύσεων, ακόμα και σε ειδικές κατασκευές, μπορεί να ικανοποιήσει και τις πλέον απαιτητικές ανάγκες.Οι βασικές και απαράβατες αρχές που έχουμε ορίσει ως κεντρικό άξονα της φιλοσοφίας μας και στις οποίες είμαστε πιστοί, είναι: πρωτότυπος σχεδιασμός, υψηλά αισθητικά πρότυπα, ποιοτική εργασία, προσιτές τιμές και ικανοποίηση του πελάτη.