ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Νέα Ιωνία
Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Διεύθυνση: Ελ Αλαμέιν 38, 14231 Νέα Ιωνία Αττικής

Τηλέφωνο: +302102798017

Γεωγραφικό πλάτος: 23.749384372685366

Γεωγραφικό μήκος: 38.04118757769446

ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Νέα Ιωνία

Περιγραφή - ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Νέα Ιωνία Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Η εταιρεία ΠΑΠΠΑΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, με έδρα στη Νέα Ιωνία, ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1982, και από το 2005, που το φυσικό αέριο έκανε την εμφάνισή του στους δρόμους της Αθήνας, ασχολείται με όλη τη διαδικασία: μελέτη - κοστολόγηση - εγκατάσταση.

Το σύγχρονο κέντρο ηλιακών εγκαταστάσεων ΠΑΠΠΑΣ προσφέρει υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση, πριν και μετά την εγκατάσταση, τόσο στους ηλιακούς θερμοσίφωνες Maltezos, όσο και στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, κεντρικής θέρμανσης και κλιματισμού Fujitsu, Daikin και Mitsubishi.

Οι έμπειροι μηχανικοί της εταιρείας μας, μετά την επίσκεψή τους στο χώρο σας, αναλαμβάνουν την εκπόνηση της μελέτης της εσωτερικής εγκατάστασης του φυσικού αερίου, καθώς και την επίβλεψή της.

Οι εσωτερικές εγκαταστάσεις του φυσικού αερίου γίνονται από αδειούχους εγκαταστάτες υδραυλικούς, υπό την επίβλεψη των μηχανικών μας. Επίσης, η εκκίνηση της λειτουργίας όλων των συσκευών που θα συνδεθούν στο φυσικό αέριο γίνεται από τεχνικούς αερίων καυσίμων και πάντα υπό την επίβλεψη των έμπειρων μηχανικών της εταιρείας μας.

Αναλαμβάνουμε την εγκατάσταση όλων των προϊόντων με εγγύηση, ενώ σας παραδίδουμε τα έργα σε λειτουργία και έχουμε την ευθύνη καλής λειτουργίας.

Η καλύτερη διαφήμιση είναι οι πελάτες μας.

Συμμετέχουμε στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ' Οίκον.

Μπορείτε να εξυπηρετηθείτε σε ένα από τα καταστήματά μας στο Περιστέρι, στη Νέα Ιωνία και στους Αγίους Αναργύρους.