ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Dr - Μελίσσια
Άλλο - Μελίσσια Μελίσσια - Αττικής

Διεύθυνση: Δουκίσσης Πλακεντίας 2Α, 15127 Μελίσσια Αττικής

Τηλέφωνο: +302108104121

Γεωγραφικό πλάτος: 23.83952194194648

Γεωγραφικό μήκος: 38.04922232883779

ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Dr - Μελίσσια

Περιγραφή - ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ Dr - Μελίσσια Άλλο - Μελίσσια Μελίσσια - Αττικής

Ο Αγγελάκης Δημοσθένης Dr είναι ορθοδοντικός και διατηρεί ένα ιατρείο στα Μελίσσια.

Ο ορθοδοντικός διατηρεί και 2ο ιατρείο στα νότια προάστια, και συγκεκριμένα στα Γλυφάδα.

Ο ιατρός παρέχει υπηρεσίες που αφορούν επικόλληση αισθητικών κοσμημάτων (από χρυσό ή λευκόχρυσο) και tattoos στην εξωτερική επιφάνεια των δοντιών. Εφαρμόζει μέθοδο λεύκανσης στο σπίτι με τη χρήση ειδικών μαλακών ναρθήκων, για γρηγορότερα αποτελέσματα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα συνδυασμού λεύκανσης στο ιατρείο και στο σπίτι για καλύτερα και γρηγορότερα αποτελέσματα.

Είναι σημαντικό για το γιατρό να επιτύχει για κάθε ασθενή ίσια και γερά δόντια και, παράλληλα, να γίνεται πρόληψη σοβαρότερων ορθοδοντικών ανωμαλιών. Στόχος του για τους ασθενείς είναι, ξεκινώντας από μικρή ηλικία, να αποφευχθεί η εξαγωγή δοντιών και να εξασφαλιστεί η υγιεινή δοντιών και ούλων, καθώς επίσης και να υπάρχει άψογη συνεργασία με συναδέλφους οδοντιάτρους.

Στο ιατρείο γίνεται ψηφιακή απεικόνιση του ορθοδοντικού προβλήματος, με τη χρήση το i-Tero (σαρωτής στόματος), και άμεση παρουσίαση του επιθυμητού αποτελέσματος της ορθοδοντικής θεραπείας.

Πυξίδα του Dr. Αγγελάκη Δημοσθένη στην προσπάθεια αυτή είναι το υψηλό, θεραπευτικό αποτέλεσμα και η ικανοποίηση των ορθοδοντικών αναγκών των μικρών και μεγάλων ασθενών του.

Αυτό το πετυχαίνει, είτε με την εφαρμογή της κλασικής ορθοδοντικής (μασελάκια, σιδεράκια) στα παιδιά είτε με τη χρήση της μεθόδου invisalign σε εφήβους και ενήλικες.

Μη διστάσετε να καλέσετε για δωρεάν εξέταση και εκτίμηση του προβλήματός σας, στα ιατρεία του ιατρού, κατόπιν ραντεβού.