ΦΩΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Φιλικών 17 Τσαλαβούτα - Άνω Κολοκυνθού, 12131 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105736150

Γεωγραφικό πλάτος: 23.69843578799242

Γεωγραφικό μήκος: 38.00416056081176

ΦΩΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Περιστέρι

Περιγραφή - ΦΩΤΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Ο χειρουργός οδοντίατρος Φωτογιαννόπουλος Παναγιώτης, με ειδίκευση στην περιοδοντολογία, εδρεύει στο Περιστέρι.

Τέσσερα τμήματα λειτουργούν στην οδοντιατρική μας μονάδα:

Το ακτινολογικό και ακτινοδιαγνωστικό, που παρέχουν υπηρεσίες όπως: ψηφιακή ακτινογραφία, πανοραμική ψηφιακή ακτινογραφία και κεφαλομετρική ακτινογραφία.

Το θεραπευτικό, που περιλαμβάνει το τμήμα άμεσης αντιμετώπισης του στοματοπροσωπικού πόνου, τη θεραπεία περιοδοντικής νόσου, την ενδοδοντική θεραπεία (απονεύρωση), το στοματολογικό τμήμα, την προσθετική αποκατάσταση και ορθοδοντική θεραπεία.

Το χειρουργικό, που περιλαμβάνει την τοποθέτηση ενδοοστικών εμφυτευμάτων και άλλες ενδοστοματικές χειρουργικές επεμβάσεις, π.χ. έγκλειστα δόντια, φρονιμίτες, κύστεις, αποστήματα και δυσπλασίες.

Το αισθητικό, που περιλαμβάνει τη λεύκανση των δοντιών και την αισθητική του προσώπου (ρυτίδες, ραγάδες, δυσχρωμίες) με τη χρήση αυτόλογων παραγόντων.

Στην οδοντιατρική μας μονάδα όλες οι εργασίες γίνονται αποκλειστικά με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, συσκευές Laser, και ιδίως με τη χρήση αυτόλογων παραγόντων - μοσχευμάτων από το πλάσμα αίματος του ασθενή, όπου αυτό απαιτείται, με άμεσα και άριστα αποτελέσματα.

Η οδοντιατρική μας κλινική συνεργάζεται και με άλλους ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, όπως: καρδιολόγο, παιδίατρο, οφθαλμίατρο, ορθοπεδικό, μικροβιολόγο και γυναικολόγο.