ΚΗΚΗΡΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Μοσχάτο
Άλλο - Μοσχάτο Μοσχάτο - Αττικής

Διεύθυνση: Αδαμάντιου Κοραή 65 Άγιοι Ταξιάρχες, 18345 Μοσχάτο Αττικής

Τηλέφωνο: +302109400730

Γεωγραφικό πλάτος: 23.685431232631775

Γεωγραφικό μήκος: 37.952699142335774

ΚΗΚΗΡΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Μοσχάτο

Περιγραφή - ΚΗΚΗΡΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Μοσχάτο Άλλο - Μοσχάτο Μοσχάτο - Αττικής

Η εταιρεία μας ΚΗΚΗΡΑ ΑΦΟΙ ΟΕ, με έδρα το Μοσχάτο, η οποία απαρτίζεται από υδραυλικούς, σας προσφέρει άριστες υπηρεσίες όσον αφορά όλες τις υδραυλικές εργασίες, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Εδώ και 41 χρόνια, ο Νικόλαος Κήκηρας, με μόνιμο και εξειδικευμένο προσωπικό, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για πάσης φύσεως υδραυλικές εγκαταστάσεις, ικανοποιώντας και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις των πελατών του.

Χρησιμοποιώντας πάντα τα πιο σύγχρονα μέσα της εποχής και τα ποιοτικότερα υλικά, προσφέροντας άριστη εργασία, σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές μας τιμές, καταφέραμε και έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων μας των πελατών.

Είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε είδους εργασία σχετικά με υδραυλικές εγκαταστάσεις, ανακαινίσεις μπάνιου - κουζίνας (σε συνεργασία με έμπειρα συνεργεία αποτελούμενα από ηλεκτρολόγους, ελαιοχρωματιστές, γυψαδόρους, πλακάδες, σοβατζήδες κ.τ.λ.).

Αναλαμβάνουμε ηλιακούς και ηλεκτρικούς θερμοσίφωνες, λέβητες, θέρμανση (αυτονομίες), καυστήρες, κυκλοφορητές, αλλαγή καμινάδας, εμπόριο υδραυλικών ειδών κ.τ.λ., χρησιμοποιώντας τα ποιοτικότερα υλικά της αγοράς.

Θα ήταν μεγάλη μας χαρά να μπορέσουμε να συνεργαστούμε και με εσάς και να προσθέσουμε στη λίστα μας ακόμη έναν ευχαριστημένο πελάτη.