ΚΡΥΣΑΛ - Κηφισιά
Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Διεύθυνση: Χρυσάππου 4Α & Θεώριδος Ρέμα Χελιδονούς - Καλιφτάκη, 14564 Κηφισιά Αττικής

Τηλέφωνο: +302106203343

Γεωγραφικό πλάτος: 23.782979479784835

Γεωγραφικό μήκος: 38.08776914186464

ΚΡΥΣΑΛ - Κηφισιά

Περιγραφή - ΚΡΥΣΑΛ - Κηφισιά Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Η επιχείρηση ΚΡΥΣΑΛ δραστηριοποιείται στο χώρο των Επίπλων Κήπου - Βεράντας και Εξωτερικού Χώρου και, από τον Οκτώβρη του 2017, εδρεύει σε νέα διεύθυνση στην Κηφισιά (Αττικής), με σκοπό την επέκταση των δραστηριοτήτων της.

Η δραστηριότητα της επιχείρησης είχε ξεκινήσει, από το Φεβρουάριο του 2014, στην Ηγουμενίτσα και μπορεί να σας προμηθεύσει τα πάντα όσον αφορά τα έπιπλα εξωτερικού χώρου (παραλία, πισίνα, κήπο, βεράντα), ενώ κατασκευάζει ξαπλώστρες, καρέκλες, ομπρέλες αλουμινίου και πουφ παραλίας.

Παράλληλα, στην ΚΡΥΣΑΛ θα βρείτε μαξιλάρια για ξαπλώστρες, ανταλλακτικά πανιά για καρέκλες σκηνοθέτη, για ξαπλώστρες και ομπρέλες.

Η εταιρεία διαθέτει, επίσης, είδη camping, ενώ επισκευάζει ξαπλώστρες, ομπρέλες, καρέκλες, πουφ.

Με κύριο μέλημα το σεβασμό στον πελάτη, τις, υψηλών προδιαγραφών, υπηρεσίες, το συνδυασμό των καλύτερων πρώτων υλών για τις κατασκεύες και τις επισκευές της και τη συνεργασία με τους καλύτερους κατασκευαστές στην Ελλάδα, η ΚΡΥΣΑΛ έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο του εξοπλισμού και της επισκευής επίπλων εξωτερικού χώρου και ειδών παραλίας.

Η συνεχώς αυξανόμενη αποδοχή των προϊόντων και υπηρεσιών της από όλη την Ελλάδα δίνει στην εταιρεία δύναμη και κίνητρο για διαρκή βελτίωση.