ΠΟΘΗΤΟΣ - Νέα Μάκρη
Άλλο - Νέα Μάκρη Νέα Μάκρη - Αττικής

Διεύθυνση: Μιαούλη 21, 19005 Νέα Μάκρη Αττικής

Τηλέφωνο: +302102631126

Γεωγραφικό πλάτος: 23.972537874586322

Γεωγραφικό μήκος: 38.08900276847554

ΠΟΘΗΤΟΣ - Νέα Μάκρη

Περιγραφή - ΠΟΘΗΤΟΣ - Νέα Μάκρη Άλλο - Νέα Μάκρη Νέα Μάκρη - Αττικής

Η εταιρεία ΠΟΘΗΤΟΣ, που εδρεύει στη Νέα Μάκρη, δραστηριοποιείται στις εκκενώσεις βόθρων και στις αποφράξεις, από το 1980. Είναι πιστοποιημένη κατά ISO στις υπηρεσίες εκκένωσης και καθαρισμού βόθρων και στις υπηρεσίες καθαρισμού αποχέτευσης κι, έχοντας στόχο την προστασία του περιβάλλοντος, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης, με πεδίο εφαρμογής τη συλλογή & μεταφορά μη επικίνδυνων αστικών & βιομηχανικών αποβλήτων.

Αναλαμβάνει πάσης φύσεως εργασίες, με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, και εξυπηρετεί όλο το νομό Αττικής. Προσφέρει υπηρεσίες εκκένωσης και καθαρισμού βόθρων και καθαρισμού αποχέτευσης σε κατοικίες, βιομηχανίες, εργοστάσια, στρατόπεδα, νοσοκομεία, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, όπως και μεταφορές ADR. Διαθέτει βυτία μεγάλων διαστάσεων (28 κυβικών) και βυτία μικρών διαστάσεων (8-17 κυβικών), που φτάνουν ακόμη και σε απροσπέλαστα σημεία (στενοί - δύσβατοι δρόμοι).

Οι υπηρεσίες παρέχονται από έμπειρο πιστοποιημένο προσωπικό, με κατάλληλη τεχνογνωσία, για την πλέον αποτελεσματική εξυπηρέτηση. Θέλοντας να καλύψει τις ανάγκες ακόμα και της πιο απαιτητικής εργασίας, η εταιρεία ΠΟΘΗΤΟΣ έχει εξοπλιστεί με μηχανήματα απόφραξης που καλύπτουν πλήρως όλες τις υπηρεσίες απόφραξης (ρίζες, λίπη κ.ά.), από την πιο απλή ανάθεση (σιφόνια, νεροχύτες) μέχρι και τον πλήρη καθαρισμό ολόκληρου του δικτύου σας (κεντρικοί αγωγοί).

Διαθέτει άδεια συλλογής & μεταφοράς μη επικίνδυνων αποβλήτων σε όλες τις Περιφέρειες, ανά την Ελλάδα.