ΗΛΙΟΣ Ε.Π.Ε. - Περιστέρι
Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Διεύθυνση: Λούβαρη 18 & Λεονάρδου 6 Νέα Κολοκυνθού, 12132 Περιστέρι Αττικής

Τηλέφωνο: +302105735778

Γεωγραφικό πλάτος: 23.70716164877362

Γεωγραφικό μήκος: 38.00682336708674

ΗΛΙΟΣ Ε.Π.Ε. - Περιστέρι

Περιγραφή - ΗΛΙΟΣ Ε.Π.Ε. - Περιστέρι Άλλο - Περιστέρι Περιστέρι - Αττικής

Η εταιρεία ΗΛΙΟΣ ΕΠΕ, στο Περιστέρι, η οποία σχεδιάζει και κατασκευάζει κιβώτια - κουτιά, ιδρύθηκε από τον Δημήτριο Ηλία το 1970.

Τα πρώτα προϊόντα της ήταν το χαρτί περιτυλίγματος και το λευκό κουτί ζαχαροπλαστείου. Επεκτείνοντας, όμως, τις δραστηριότητές της, προχώρησε στο σχεδιασμό και στην παραγωγή προηγμένων, τεχνολογικά και αισθητικά, προϊόντων. Επιπλέον, ήρθε κοντά στον πελάτη, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και εάν βρίσκεται, μέσω εμπόρων και εκθέσεων του κλάδου μας.

Με την πάροδο του χρόνου, νέο αίμα προστέθηκε στη διοίκηση της εταιρείας. Ο Κωνσταντίνος και η Κωνσταντίνα Ηλία, συνεχιστές του έργου του πατέρα τους, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα του, καθώς επίσης και την πλατιά γνώση του αντικειμένου που απέκτησαν κοντά του, έδωσαν νέα πνοή στην εταιρεία.

Σήμερα, η κυτιοποιία ΗΛΙΟΣ είναι μια εταιρεία που βρίσκεται δίπλα σας συνεχώς, εδώ και 48 χρόνια. Όλα αυτά τα χρόνια, διαμόρφωσε μια εταιρική φιλοσοφία που στηρίζεται στην αξιοπιστία, στην ποιότητα και στο σεβασμό προς τον πελάτη, αλλά και στο ότι η σχέση μαζί του δεν τελειώνει με την αγορά του προϊόντος, αλλά απ' αυτό ακριβώς το σημείο αρχίζει. Διαμέσου του χρόνου, οι απαιτήσεις της αγοράς αυξήθηκαν, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και στην ταχύτητα.

Η ΗΛΙΟΣ, ανταποκρινόμενη σ' αυτές, προχώρησε και εγκαταστάθηκε σε νέες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις, με σύγχρονο εξοπλισμό και ένα πλήρες δημιουργικό τμήμα. Το άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό και το μεράκι της για ένα τέλειο αποτέλεσμα έφεραν την ΗΛΙΟΣ στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των πελατών της.