ΨΥΧΟΜΑΝΗΣ Σ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Τραλλέων 33 Λαμπρινή, 11142 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302155554295

Γεωγραφικό πλάτος: 23.74461299084906

Γεωγραφικό μήκος: 38.023737573750026

ΨΥΧΟΜΑΝΗΣ Σ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΨΥΧΟΜΑΝΗΣ Σ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο δικηγόρος ΨΥΧΟΜΑΝΗΣ Σ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ διατηρεί δικηγορικό γραφείο, με έδρα την Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, ειδικευθείς στο δίκαιο των διεθνών εμπορικών συναλλαγών, κάτοχος τίτλου μεταπτυχιακών σπουδών LLM (Master in Laws) του Πανεπιστημίου του Άμστερνταμ και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Βασιζόμενος στην άριστη νομική του κατάρτιση, αναλαμβάνει την εξώδικη ή δικαστική διεκπεραίωση υποθέσεων σε ένα ευρύτατο φάσμα δικαίου, με λογικό κόστος. Ενδεικτικά, ασχολείται με υποθέσεις αστικής και εμπορικής φύσης, ιδιαίτερα με το δίκαιο των ακινήτων, των μισθώσεων και, εν γένει, των συμβάσεων, αλλά και με ζητήματα αποζημιώσεων, εργατικά, οικογενειακά ή και κληρονομικά θέματα. Έχει, δε, πολυετή εμπειρία στη σύνταξη παντός είδους δικογράφων (αγωγές, αιτήσεις, εξώδικα, μηνύσεις).

Επιπλέον, η συνεχώς επεκτεινόμενη συνεργασία του με επαγγελματίες στην υπόλοιπη Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό (δικηγόρους ειδικευόμενους σε άλλους κλάδους, καθώς και λογιστές, συμβολαιογράφους, μηχανικούς κ.ά.) επιτρέπει πολύπλευρη κάλυψη και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών, με αξιοπιστία και ταχύτητα.

Η φιλοσοφία του, από την πρώτη στιγμή ενασχόλησής του με το δικηγορικό λειτούργημα, αναλύεται στην ανάγκη ιδιαίτερου και, βαθειά, προσωπικού χειρισμού κάθε μίας ξεχωριστής υπόθεσης. Στόχος του η προάσπιση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο των συμφερόντων των εντολέων του. Πρακτική του η επιμελής προετοιμασία και ο σχεδιασμός βήμα-βήμα της απαιτούμενης, κάθε φορά, στρατηγικής.