ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ - ΚΡΟΜΠΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Ηράκλειο
Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Αττικής

Διεύθυνση: Οδυσσέως 12 Αγία Τριάδα, 14121 Ηράκλειο Αττικής

Τηλέφωνο: +302102790365

Γεωγραφικό πλάτος: 23.76164522051665

Γεωγραφικό μήκος: 38.04514264122794

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ - ΚΡΟΜΠΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Ηράκλειο

Περιγραφή - ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ - ΚΡΟΜΠΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. - Ηράκλειο Άλλο - Ηράκλειο Ηράκλειο - Αττικής

Το τυπογραφείο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ - ΚΡΟΜΠΑ ΑΦΟΙ ΟΕ, στο Ηράκλειο Αττικής, υφίσταται από τις αρχές της δεκαετίας του 1960, όταν ο πατέρας Τηλέμαχος Κρόμπας το ιδρύει στο κέντρο της Αθήνας. Στα μέσα της δεκαετίας του 1980, μεταφέρεται στο Ηράκλειο και από το 1991 στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο. Το 2000 η επιχείρηση μεταβιβάζεται στους γιους του Τηλέμαχου Κρόμπα, Αντώνη και Παναγιώτη, και, έκτοτε, η επιχείρηση αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, τόσο σε πελατολόγιο, όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, με γνώμονα πάντα τη σύγχρονη τεχνολογία και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει τα πάντα γύρω από τις τυπογραφικές υπηρεσίες, όπως: διαφημιστικά έντυπα, φυλλάδια, flyers, προσπέκτους, φέιγ βολάν, μονόφυλλα, δίπτυχα και τρίπτυχα.

Αναλαμβάνει, ακόμα, πολυσέλιδα, αφίσες, προσκλήσεις δεξιώσεων, κάρτες, επιστολόχαρτα, φάκελα, folders και company profiles.

Στις τυπογραφικές υπηρεσίες περιλαμβάνονται και τα μπλοκ σημειώσεων, λογιστικά έντυπα, μηχανογραφικά για laser εκτυπωτές και μπλοκ αποδείξεων.

Αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις δελτίων αποστολής, τιμολογίων, προσφορές - παραγγελίες, ετικέτες - κουπόνια, ημερολόγια, τιμοκαταλόγους και αυτοκόλλητα.

Παρέχουμε εκτυπώσεις σε καρτ ποστάλ, βιβλία σε μικρές ποσότητες, συνταγολόγια, ευχετήριες κάρτες, συνεδριακά έντυπα, βεβαιώσεις συμμετοχής, εκτυπώσεις menu και sous-plat.

Τέλος, αναλαμβάνουμε εκτυπώσεις μεταβλητών δεδομένων, διευθύνσεις παραληπτών σε φάκελα, barcodes, ηλεκτρονικές εκτυπώσεις, κάρτες μέλους με στοιχεία μελών και αριθμήσεις.