ΓΡΑΦΩ ΦΩΝΗΜΑΤΑ - Βύρωνας
Άλλο - Βύρωνας Βύρωνας - Αττικής

Διεύθυνση: Αναλήψεως 35 Νέο Παγκράτι, 16231 Βύρωνας Αττικής

Τηλέφωνο: +302111835586

Γεωγραφικό πλάτος: 23.755206780226203

Γεωγραφικό μήκος: 37.962689060563974

ΓΡΑΦΩ ΦΩΝΗΜΑΤΑ - Βύρωνας

Περιγραφή - ΓΡΑΦΩ ΦΩΝΗΜΑΤΑ - Βύρωνας Άλλο - Βύρωνας Βύρωνας - Αττικής

Το Πρότυπο Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής ΓΡΑΦΩ ΦΩΝΗΜΑΤΑ, που εδρεύει στο Βύρωνα, απαρτίζεται από έμπειρους λογοπεδικούς και αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο πρόληψης, διάγνωσης και αποκατάστασης. Παρέχονται θεραπευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, έφηβους και ενήλικες για θέματα που αφορούν τη λογοθεραπεία, την εργοθεραπεία, την ειδική διαπαιδαγώγηση, την ψυχολογική υποστήριξη από μία υψηλά καταρτισμένη ομάδα εξειδικευμένων θεραπευτών.

Στόχος του Κέντρου είναι η ολοκληρωμένη διεπιστημονική προσέγγιση (πρόγνωση, διάγνωση, αποκατάσταση) για την καλύτερη αντιμετώπιση των δυσκολιών που παρουσιάζονται σε κάθε περίπτωση. Στο χώρο, η διαδικασία της αξιολόγησης πραγματοποιείται, κατόπιν ραντεβού, από το εξειδικευμένο προσωπικό, με στόχο την πληρέστερη και πιο λεπτομερή εικόνα του παιδιού, του έφηβου ή του ενήλικα. Τέλος, οι θεραπευτές του κέντρου, ύστερα από μία ενδελεχή αξιολόγηση του ατόμου, καταρτίζουν και εφαρμόζουν εξατομικευμένα προγράμματα, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες και πιστοποιημένες θεραπευτικές μεθόδους, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου.

Η θεραπευτική ομάδα του κέντρου απαρτίζεται από λογοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, ειδικούς παιδαγωγούς, ψυχολόγους, φυσικοθεραπευτές, παιδοψυχίατρους και αναπτυξιολόγους.

Η Καραμπά Αργυρώ, επιστημονικά υπεύθυνη του Κέντρου «ΓΡΑΦΩ ΦΩΝΗΜΑΤΑ» είναι πτυχιούχος Λογοπεδικός, συγγραφέας του βιβλίου με τίτλο: «Φωνολογικό Εγχειρίδιο».