ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΑΦΟΙ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Δραγατσανίου 8 Ομόνοια, 10559 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103225268

Γεωγραφικό πλάτος: 23.730441841277614

Γεωγραφικό μήκος: 37.97954308145593

ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΑΦΟΙ - Αθήνα

Περιγραφή - ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΑΦΟΙ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η μεταφορική εταιρεία ΤΣΙΑΟΥΣΗ ΑΦΟΙ, στην Αθήνα, ασχολείται με μετακομίσεις - μεταφορές με μεγάλη επιτυχία, εδώ και 40 χρόνια, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό με 25 ιδιόκτητα φορτηγά δημοσίας χρήσεως, 4 ανυψωτικά μηχανήματα και 2 περονοφόρα (κλάρκ).

Προτεραιότητά μας αποτελεί πάντα η ασφαλής μεταφορά των αντικειμένων σας, που επιτυγχάνεται χάρη στο εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, η εταιρεία 'Αφοί Τσιαούση' διαθέτει ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους, για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.

Οι ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας βρίσκονται στη βιομηχανική περιοχή του Ασπροπύργου, όπου η πρόσβαση των οχημάτων είναι άμεση από και προς το λεκανοπέδιο Αττικής. Οι εγκαταστάσεις μας είναι κατασκευασμένες με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και πλήρως εξοπλισμένες (κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μόνιμο προσωπικό ασφαλείας, επί 24ώρου βάσεως, και επιτήρηση από ιδιωτική εταιρεία security).

Με σύγχρονα οχήματα για την ασφαλή και άμεση μετακίνηση των προϊόντων σας, με ανυψωτικά μηχανήματα για δύσκολες και αντίξοες περιστάσεις, και έμπειρο προσωπικό, η επιλογή της μεταφορικής 'Αφοί Τσιαούση' αποτελεί μονόδρομο.