ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Α. & Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Αργοστόλι
Άλλο - Αργοστόλι Αργοστόλι - Κεφαλληνίας

Διεύθυνση: ΒΙ. ΠΕ., 28100 Αργοστόλι Κεφαλληνίας

Τηλέφωνο: +302671028200

Γεωγραφικό πλάτος: 20.48567589287996

Γεωγραφικό μήκος: 38.177596486851854

ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Α. & Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Αργοστόλι

Περιγραφή - ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Α. & Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε. - Αργοστόλι Άλλο - Αργοστόλι Αργοστόλι - Κεφαλληνίας

Η εταιρεία ΤΖΟΥΓΑΝΑΤΟΣ Α & Γ & ΣΙΑ ΟΕ δραστηριοποιείται στο Αργοστόλι από το 1990, με αντικείμενο τα κλιματιστικά - κλιματισμό, αναλαμβάνοντας τη μελέτη και κατασκευή μεγάλων και μικρών ηλεκτρομηχανολογικών έργων σε κτίρια κατοικιών, γραφείων, ξενοδοχείων, καταστημάτων.

Στη βάση της οικογενειακής επιχείρησης, η εταιρεία μας έχει παράδοση χρόνων στον τομέα του κλιματισμού και της θέρμανσης. Έχουμε καταφέρει το όνομα Τζουγανάτος στην Κεφαλονιά να γίνει συνώνυμο της ποιότητας και της συνέπειας. Στις μέρες μας, η εταιρεία αριθμεί 25 άτομα, που απαρτίζουν τον εμπορικό και τον τεχνικό - κατασκευαστικό τομέα, αντίστοιχα. Διανέμουμε, κατά αποκλειστικότητα, στην αγορά της Κεφαλονιάς και Ιθάκης προϊόντα κορυφαίων οίκων κατασκευής, όπως Mitsubishi, Climaveneta, Trane, Daikin, Buderus, Bentone και ACV. Κορυφαίοι οίκοι κατασκευής είναι και οι: Lowara, Calligan, Haywayd, Triton, Siemens, Electron, Schneider Electric, Gira, Hager κ.τ.λ.

Μετά από επί τόπου μελέτη του προσωπικού, επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου, σας προτείνουμε άψογες λύσεις, δίνοντας σε εσάς τη δυνατότητα επιλογής του κόστους αγοράς. Προσφέρουμε ιδανικά προγράμματα για ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία. Το σημαντικότερο, όμως, κομμάτι για μας είναι η παροχή υπηρεσιών, δίνοντας βάση στην ποιότητα κατασκευής μας και στη μετέπειτα τεχνική υποστήριξη (after sales service), με τα άρτια εξοπλισμένα συνεργεία μας, για να μη νοιάζεστε για τίποτα. Το μικρό 'μυστικό' μας είναι η αφοσίωση και η αγάπη για τη δουλειά μας. Πιο απλά, μας αρέσει αυτό που κάνουμε...