3Μ - ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κωνσταντινουπόλεως 39 Βοτανικός, 11855 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103456707

Γεωγραφικό πλάτος: 23.708290401112627

Γεωγραφικό μήκος: 37.97779581817727

3Μ - ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ - Αθήνα

Περιγραφή - 3Μ - ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η εταιρεία 3Μ - ΑΣΤΥΠΑΛΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ, στην Αθήνα, δραστηριοποιείται στον τομέα των βιομηχανικών, λειαντικών και κοπτικών μηχανημάτων και ειδών, καθώς, εδώ και 25 χρόνια, κατασκευάζει ιμάντες λειάνσεων ως επίσημος διανομέας των λειαντικών και βιομηχανικών προϊόντων της 3M.

Σε ένα πλήρως εξοπλισμένο και σύγχρονο εργαστήριο, παράγουμε ιμάντες λειάνσεως, αλλά δραστηριοποιούμαστε και στην κοπή δίσκων και ρολών από σμυριδόχαρτο, σμυριδόπανο και scotch brite.

Απευθυνόμαστε σε όλο το φάσμα της βιομηχανικής παραγωγής, καθώς καλύπτουμε τη λείανση ξύλου, γυαλιού, μετάλλου και ανοξείδωτου χάλυβα.

Τα υλικά μας, λειαντικά προϊόντα της 3M, δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Έργα, στα οποία έχουμε συμβάλλει, είναι το Αττικό Μετρό, το Μέγαρο Μουσικής, το Μουσείο της Ακρόπολης και άλλα πολλά.

Αναφορικά με την εμπορική μας δραστηριότητα, διαθέτουμε ευρεία γκάμα προϊόντων της 3M σε είδη προστασίας εργαζομένων (μάσκες, φίλτρα προστασίας αναπνοής, γυαλιά εργασίας κ.ά.), ταινίες (μονής ή διπλής όψεως, αντιολισθητικές κ.ά.), κόλλες και αντιολισθητικά ταπέτα.

Επίσης, διαθέτουμε εργαλεία χειρός και ηλεκτρικά, καθώς και αναλώσιμα λειαντικά, όπως δίσκους κοπής, λείανσης και φινιρίσματος και τροχούς σε άξονα ή ελεύθερους, κατάλληλους για όλες τις λειαντικές ανάγκες.

Στο κατάστημά μας στο Βοτανικό, εκτός από τη λιανική πώληση, είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας.