ΛΑΟΥΛΑΚΟΣ Η. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Δεινοκράτους 70 Λυκαβηττός, 11521 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107241038

Γεωγραφικό πλάτος: 23.75085159427451

Γεωγραφικό μήκος: 37.98145374275851

ΛΑΟΥΛΑΚΟΣ Η. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΛΑΟΥΛΑΚΟΣ Η. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Λαουλάκος Η Δημήτριος είναι πλαστικός χειρουργός, με έδρα στην Αθήνα.

Τον Ιούλιο του 1990 απέκτησε πτυχίο Ιατρικής από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, τον Αύγουστο 1991 απέκτησε το πτυχίο καταδυτικής και υπερβαρικής ιατρικής στα Ναυτικά Νοσοκομεία Αθηνών και Σαλαμίνας, ενώ το Μάρτιο του 1996 και το Μάρτιο του 2001 πήρε, δύο φορές, το πτυχίο εξειδικευμένης υποστήριξης ζωής τραυματία (ATLS) στην Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνών.

Πήρε τέσσερα βραβεία για την καλύτερη ανατομική και κλινική εργασία σε συνέδρια πλαστικής χειρουργικής, τις χρονιές: 1999, 2001, 2002, 2003, και τον τίτλο ειδικότητας της πλαστικής, επανορθωτικής και αισθητικής χειρουργικής τον Ιούνιο 2000, στην Αθήνα.

Επίσης, το Νοέμβριο του 2001 απέκτησε το πτυχίο Ευρωπαϊκής Επιτροπής Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (EBOPRAS), στο Graz της Αυστρίας.

Έκανε μετεκπαίδευση στο νοσοκομείο Nottingham City Hospital (2004 - 2006), στο Ηνωμένο Βασίλειο, εκπαιδευόμενος σε μικροχειρουργικές τεχνικές αποκατάστασης στήθους, μετά από μαστεκτομή, αλλά και στην αντιμετώπιση σαρκώματος μαλακών μορίων. Την ίδια περίοδο, εκπαιδεύτηκε σε τεχνικές αισθητικής χειρουργικής και αποκατάστασης, μετά από παχυσαρκία. Από το 2008, είναι Διευθυντής της κλινικής πλαστικής χειρουργικής στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Ο γιατρός παρέχει θεραπείες προσώπου, όπως ρυτιδεκτομή (facelift - minilift), ανόρθωση λαιμού - μετώπου, βλεφαροπλαστική και ανόρθωση μέσου προσώπου (midface lift). Ανανεώνει το πρόσωπο με με αυτόλογο λίπος - βλαστοκύτταρα και παρέχει ωτοπλαστική και λειτουργική ρινοπλαστική.

Ειδικεύεται στις θεραπείες μαστού, κάνοντας μειωτική μαστών, ανόρθωση μαστών με ενθέματα, αύξητική μαστών με αυτόλογο λίπος και με ενθέματα.

Όσον αφορά τις θεραπείες σώματος, αναλαμβάνει κοιλιοπλαστική, ανόρθωση μηρών, γλουτών, επαύξηση γλουτών (Βραζιλιάνικο lift) και επαύξηση γλουτών με αυτόλογο λίπος.

Στις θεραπείες σώματος περιλαμβάνεται και η βραχιονοπλαστική, η λιποαναρρόφηση, η λιπογλυπτική και η αποκατάσταση μετά από μαζική απώλεια βάρους, με δακτύλιο ή άλλη τεχνική.

Τέλος, είναι ειδικός στην επανορθωτική χειρουργική, αναλαμβάνοντας την αποκατάσταση μαστού, μετά από μαστεκτομή, αποκατάσταση ελλειμμάτων, μετά από καρκίνο - τραύμα, και στη μικροχειρουργική.