ΛΥΣΙΑΣ - ΚΟΤΛΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Θεσσαλονίκη
Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 14 Έναντι δικαστηρίων, 54627 Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκης

Τηλέφωνο: +302310545329

Γεωγραφικό πλάτος: 22.933011080110745

Γεωγραφικό μήκος: 40.64007866880138

ΛΥΣΙΑΣ - ΚΟΤΛΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Θεσσαλονίκη

Περιγραφή - ΛΥΣΙΑΣ - ΚΟΤΛΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - Θεσσαλονίκη Άλλο - Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη - Θεσσαλονίκης

Η εταιρεία δικηγόρων ΛΥΣΙΑΣ - ΚΟΤΛΙΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ είναι από τα κορυφαία δικηγορικά γραφεία της Ελλάδος,με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Λειτουργεί από το 1994 και στελεχώνεται από εικοσιπέντε έμπειρους και εξειδικευμένους δικηγόρους ενώ συνεργάζεται με ένα μεγάλο κύκλο εξειδικευμένων ελεύθερων συνεργατών, δικηγόρων, πανεπιστημιακών καθηγητών, καθώς και οικονομικών, ασφαλιστικών, τεχνικών συμβούλων, συμβούλων επένδυσης ακινήτων και εκτιμητών ακίνητης περιουσίας.

Η δραστηριότητά της εκτείνεται σ’ όλες τις πόλεις και σ’ όλα τα δικαστήρια της Ελλάδος, καθώς και στο εξωτερικό.

Η εταιρεία μας καλύπτει την εξώδικη ή δικαστική διεκπεραίωση κάθε είδους υποθέσεων, που αφορούν είτε φυσικά είτε νομικά πρόσωπα, όπως θέματα αστικού, ποινικού, στρατιωτικού ποινικού, εμπορικού, φορολογικού, τραπεζικού, ασφαλιστικού, δημοσίου, ιδιωτικού διεθνούς, ευρωπαϊκού - κοινοτικού δικαίου, αθλητικού δικαίου, δικαίου βιομηχανικής ιδιοκτησίας, περιλαμβανομένης της προστασίας άυλων αγαθών του διαδικτύου.

Διαθέτει τεράστια εμπειρία και απόλυτη εξειδίκευση (νομική, νομολογιακή, τεχνική και οργανωτική) στη διαχείριση κάθε είδους τροχαίου ατυχήματος που συμβαίνει στους ελληνικούς δρόμους ή στους δρόμους της Ευρώπης, αφού ο ιδρυτής της Σπύρος Κοτλίτσας ασχολείται, επί 45 συνεχή έτη, με απόλυτη επιτυχία, με τη διεκπεραίωση των ποινικών και αστικών υποθέσεων τροχαίων ατυχημάτων.

Σημαντικό στοιχείο στη διαχείριση των τροχαίων ατυχημάτων από τη δικηγορική εταιρεία είναι η δικαστική ή η εξώδικος κάλυψη των αναγκαίων δικαστικών εξόδων, χωρίς να επιβαρύνει τον εκάστοτε πελάτη της. Τα έξοδα και την αμοιβή της την εισπράττει από την πλευρά των αντιδίκων μόνον, αφού κερδίσει την υπόθεση και πληρωθεί η αποζημίωση στον εντολέα της.

Η δικηγορική εταιρεία έχει και γραφεία στο κέντρο της Αθήνας, στην περιοχή του Κολωνακίου