ΧΥΤΑΣ CENTER - Ελευσίνα
Άλλο - Ελευσίνα Ελευσίνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ιερά Οδός Θέση Κοκκινόπυργος, 19200 Ελευσίνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302105561745

Γεωγραφικό πλάτος: 23.5505127944037

Γεωγραφικό μήκος: 38.04639064720833

ΧΥΤΑΣ CENTER - Ελευσίνα

Περιγραφή - ΧΥΤΑΣ CENTER - Ελευσίνα Άλλο - Ελευσίνα Ελευσίνα - Αττικής

Η εταιρεία ΧΥΤΑΣ CENTER ιδρύθηκε το 1987, εδρεύει στην Ελευσίνα και δραστηριοποιείται στον τομέα πώλησης ελαστικών και ζαντών.

Στην περιοχή της Ελευσίνας, στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας σ' ένα επιβλητικό, σύγχρονο και, συνάμα, τεράστιο κτίριο 2500 τ.μ., σε συνολική έκταση 6 στρεμμάτων, στεγάζονται τα πάντα γύρω από τον κόσμο των ελαστικών και ζαντών.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε από μικρά λάστιχα για καροτσάκια εργατών, λάστιχα για περονοφόρα οχήματα, για ΙΧ, 4x4, SUV, για moto, για ελαφρά φορτηγά, για φορτηγά, ενώ η γκάμα μας καλύπτει και τις ανάγκες δομικών και γεωργικών μηχανημάτων, μέχρι και τα θηριώδη dumper.

Διαθέτουμε μια μεγάλη συλλογή από ζάντες αλουμινίου, ενώ είμαστε ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδος της ιταλικής εταιρείας ζαντών Fondmetal, που ξεχωρίζουν για τον φινετσάτο σχεδιασμό τους, και της ρωσικής εταιρείας Disla για πιο οικονομικές λύσεις σε 13, 14 και 15 ίντσες.

Την τελευταία δεκαετία, υπό το διακριτικό τίτλο ΧΥΤΑΣ Center και την καθοδήγηση του Χύτα Παναγιώτη, διαθέτουμε καταστήματα, στον Άγιο Δημήτριο, καθώς και στη Νέα Πέραμο Αττικής.

Η πολυετής παρουσία και εμπειρία μας στο χώρο του αυτοκινήτου αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για υψηλοτάτου επιπέδου παροχή υπηρεσιών, σε σχέση με επώνυμα προϊόντα, ποιοτικά ελεγμένα.

Κύριο μέλημά μας είναι η κατανόηση των αναγκών των πελατών μας και η πρόταση των καλύτερων και οικονομικότερων λύσεων για τα αυτοκίνητά τους.