ΓΑΤΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Κλεομήδους 2 & Κρέοντος Σεπόλια, 10443 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302105122158

Γεωγραφικό πλάτος: 23.71189793012337

Γεωγραφικό μήκος: 37.99867845971706

ΓΑΤΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΓΑΤΣΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Εμπιστευτείτε τον επαγγελματία ηλεκτρολόγο - εγκαταστάτη Γάτσιο Ανδρέα, στην Αθήνα, για ασφαλείς και αξιόπιστες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Ζητήστε την επαγγελματική του ταυτότητα.

Δυστυχώς, παρατηρούνται φαινόμενα εξαπάτησης των καταναλωτών από δήθεν ηλεκτρολόγους, οι οποίοι προσφέρουν σαφώς χαμηλότερων χρεώσεων εργασίες, για τις οποίες δεν φορολογούνται, δεν πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορές, δεν έχουν επενδύσει χρήματα για πιστοποιημένο επαγγελματικό εξοπλισμό και δεν έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τις αλλαγές ή τις εξελίξεις του επαγγέλματος, μέσω των σεμιναρίων που διοργανώνονται από τα επαγγελματικά μας σωματεία, σε συνεργασία με τις εταιρείες. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ατυχήματα από ηλεκτροπληξία και πυρκαγιές δεν παρουσιάζουν μείωση, αλλά αύξηση τα τελευταία χρόνια.

Η αύξηση αυτή οφείλεται σε επεμβάσεις ανθρώπων που δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες γνώσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργούν επικίνδυνες εγκαταστάσεις σε κατοικίες ή επαγγελματικούς χώρους. Στο χέρι του καταναλωτή - χρήστη της ηλεκτρικής ενέργειας είναι να αποφασίσει την τύχη της περιουσίας του και της οικογένειάς του, θέτοντάς τους σε κίνδυνο από μη επαγγελματίες αδειούχους ηλεκτρολόγους. Ως επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι, σας προσφέρουμε τις ασφαλέστερες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις.