ΒΙΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ MRCOG - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 5, 15123 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106801774

Γεωγραφικό πλάτος: 23.78934366565163

Γεωγραφικό μήκος: 38.02773776996546

ΒΙΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ MRCOG - Μαρούσι

Περιγραφή - ΒΙΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ MRCOG - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Το κέντρο ΒΙΟΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ - ΜΠΟΜΠΟΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ MRCOG, με υπεύθυνο το γυναικολόγο - μαιευτήρα Μιχαήλ Μπομπότη, βρίσκεται στο Μαρούσι.

Μόλις λίγα χρόνια πριν, το όνειρο απόκτησης ενός παιδιού ήταν, δυστυχώς, απραγματοποίητο για αρκετά ζευγάρια, επειδή η φύση τούς στερούσε τη δυνατότητα αυτή. Σήμερα, η σύγχρονη ιατρική τεχνολογία, με την υποβοηθούμενη αναπαραγωγή, παρέχει στην πλειονότητα των υπογόνιμων ζευγαριών τη δυνατότητα να δημιουργήσουν αυτό που ονειρεύονται και δικαιούνται: μια δική τους οικογένεια.

Δεκαεννιά χρόνια εμπειρίας στο χώρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής συνετέλεσαν στην ανάπτυξη μιας φιλοσοφίας, σύμφωνα με την οποία το ζευγάρι και το πρόβλημά του είναι στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας. Η αποστολή της ΒιοΔημιουργίας και του Dr. Μιχαήλ Μπομπότη, προσωπικά, είναι να παρέχει στα υπογόνιμα ζευγάρια το επιθυμητό αποτέλεσμα, ακολουθώντας τα διεθνή ιατρικά δεδομένα, μέσα σ’ ένα ανθρώπινο και φιλικό περιβάλλον.

Για το σκοπό αυτό, επενδύουμε συνεχώς στην άρτια υποδομή των εργαστηρίων μας και στην κατάρτιση του επιστημονικού και νοσηλευτικού μας προσωπικού, με αποτέλεσμα τα ποσοστά κυήσεων, ανά εμβρυομεταφορά, επί συνόλου ασθενών, να είναι πάνω από 40%, ποσοστό που συγκρίνεται με τα καλύτερα κέντρα υπογονιμότητας, διεθνώς.