ΠΕΤΡΟΛΕΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας 122 Αμπελόκηποι, 11526 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302107777894

Γεωγραφικό πλάτος: 23.761028760779265

Γεωγραφικό μήκος: 37.98581004447526

ΠΕΤΡΟΛΕΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΠΕΤΡΟΛΕΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο Ιατρός ΠΕΤΡΟΛΕΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ είναι Ουρολόγος και διατηρεί ουρολογικό - ανδρολογικό ιατρείο στην Αθήνα. Πτυχιούχος της ιατρικής σχολής του πανεπιστημίου Αθηνών, ειδικεύτηκε στην Ουρολογία στην Α’ ουρολογική κλινική πανεπιστημίου Αθηνών στο Λαϊκό Νοσοκομείο.

Από το 2007 ως το 2009 μετεκπαιδεύτηκε στο Παρίσι στα ακόλουθα νοσοκομεία: 1) Henri Mondor, Creteil: Ουροογκολογία, αντιμετώπιση του καρκίνου με Λαπαροσκοπική Ρομποτική ελάχιστα επεμβατική χειρουργική, 2) Hopital Saint Louis: Λιθίαση Ουροποιητικού, αντιμετώπιση με ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους (laser λιθοτριψία, εξωσωματική λιθοτριψία, διαδερμική λιθοτριψία), 3) Hopital des Diaconesses Croix Saint Simon: Λειτουργική ουρολογία, παθήσεις προστάτη, TURis προστάτη και ακράτεια ούρων, διάγνωση με ουροδυναμικό έλεγχο και αντιμετώπιση αυτής.

Είναι Επιμελητής στη Β’ Ουρολογική κλινική του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center και μέλος των SOS ιατρών.

Στο ιατρείο του παρέχει τις υπηρεσίες του, με σεβασμό και επαγγελματισμό, για κάθε ουρολογικό ή ανδρολογικό πρόβλημα που μπορεί να αντιμετωπίζει ο ασθενής, ενώ διατηρεί ιατρείο και στον Πειραιά.

Αναλαμβάνει τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία ουρολογικών παθήσεων, όπως:

1) Ουροογκολογία: Ο ιατρός αναλαμβάνει τη διάγνωση και αντιμετώπιση του καρκίνου του προστάτη με ενεργό παρακολούθηση ή ριζική θεραπεία (ριζική προστατεκτομή, ακτινοβολία, φαρμακευτική αγωγή). Επίσης, σε περιπτώσεις καρκίνου του νεφρού, αναλαμβάνει τη διάγνωση, βιοψία νεφρού και τη χειρουργική και φαρμακευτική αντιμετώπισή του, καθώς και τη διάγνωση και τη χειρουργική αντιμετώπιση του καρκίνου του όρχεως και της ουροδόχου κύστεως.

2) Σε περιπτώσεις υπερπλασίας του προστάτη, ο ιατρός αναλαμβάνει τη διάγνωση, παρακολούθηση με υπερηχογράφημα ροή ούρων, αλλά και τη χειρουργική αντιμετώπιση με ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους (TURIs προστάτη, Laser Προστατεκτομή).

3) Ο ιατρός ειδικεύεται, επίσης, σε παθήσεις ανδρολογίας: όπως στυτική δυσλειτουργία (αναλαμβάνει λήψη σεξουαλικού ιστορικού, τεστ στύσης και αντιμετώπιση), αλλά και ανδρική υπογονιμότητα (αναλαμβάνει τη διάγνωση και θεραπεία, όπως και τη διάγνωση, παρακολούθηση και θεραπεία για τη Νόσο Peyronie).

4) Τέλος, στο ιατρείο γίνεται διάγνωση και αντιμετώπιση υποτροπιαζουσών ουρολοιμώξεων και, σε περιπτώσεις ακράτειας ούρων, γίνεται διάγνωση με ουροδυναμικό έλεγχο και αντιμετώπιση με φαρμακευτική αγωγή και με ελάχιστα επεμβατικές μεθόδους.

Το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς υπερηχογράφο και ροόμετρο. Εκτελούνται υπερηχογραφήματα νεφρών, ουροδόχου κύστεως, προστάτη και όρχεων, ενώ με το ροόμετρο γίνεται ροή ούρων, για διάγνωση και παρακολούθηση της υπερπλασίας του προστάτη και λειτουργικών παθήσεων ούρησης.

Εκτελούνται, παράλληλα, μικροεπεμβάσεις όπως διατομή βραχέως χαλινού και ηλεκτροκαυτηρίαση κονδυλωμάτων, τοποθέτηση ουροκαθετήρων, αλλά και ενδομυική και ενδοφλέβια αγωγή.

Πραγματοποιούνται επισκέψεις κατ' οίκον με δυνατότητα διενέργειας υπερηχογραφήματος.

Είναι συμβεβλημένος με τον ΕΟΠΥΥ και με όλες τις ασφαλιστικές εταιρείες. Δέχεται με ΕΟΠΥΥ κάθε Τρίτη και Πέμπτη 16:00-18:00 και, εκτός ΕΟΠΥΥ, 18:00-20:00.

Ωφελέειν ή μη βλάπτειν.