ΒΙΑΠ MENTEL Α.Β.Ε.Ε. - Άνω Λιόσια
Άλλο - Άνω Λιόσια Άνω Λιόσια - Αττικής

Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεγάλου Αλεξάνδρου 275 Εμπορική και Βιομηχανική Περιοχή Δυτικής Αττικής, 13344 Άνω Λιόσια Αττικής

Τηλέφωνο: +302102474800

Γεωγραφικό πλάτος: 23.666414340482525

Γεωγραφικό μήκος: 38.062612015880674

ΒΙΑΠ MENTEL Α.Β.Ε.Ε. - Άνω Λιόσια

Περιγραφή - ΒΙΑΠ MENTEL Α.Β.Ε.Ε. - Άνω Λιόσια Άλλο - Άνω Λιόσια Άνω Λιόσια - Αττικής

Η ΒΙΑΠ MENTEL ΑΒΕΕ, που δημιουργεί προϊόντα ζαχαροπλαστικής και έχει έδρα τα Άνω Λιόσια, διαθέτει παράδοση 2 γενεών στο χώρο των ελληνικών ζαχαρωδών. Με έτος ίδρυσης το 1956, η εταιρεία είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στην κατηγορία προϊόντων από αραβικό κόμμι, ενώ έχει επεκταθεί με επιτυχία στην κατηγορία των σοκολατοειδών.

Η ΒΙΑΠ MENTEL, για την παραγωγική της διαδικασία, έχει επενδύσει στην τεχνολογία, ενώ οι εγκαταστάσεις της και το οργανωμένο δίκτυο διανομής τής επιτρέπει να εξυπηρετεί έγκαιρα ένα ευρύ φάσμα συνεργατών, από hypermarkets και supermarkets μέχρι περίπτερα και καταστήματα τουριστικών ειδών.

Η εταιρεία παράγει προϊόντα από αραβικό κόμμι: παστίλιες ευκαλύπτου - μενθόλης, παστίλιες αρωματικές (τα γνωστά ως ραντεβού, ραντεβουδάκια ή παστίλιες του φιλιού), παστίλιες τεσσάρων φρούτων, παστίλιες με μαστίχα Χίου, με κανέλα, με γλυκόριζα και παστίλιες με βιταμίνη C.

Παράλληλα, παράγει και εμπορεύεται σε όλη την Ελλάδα σοκολατένιες ελιές, σοκολατάκια δημητριακών, τρούφα σοκολάτας, τρούφα διακοσμητική και κουφέτα διάφορων τύπων (κουφέτο κλασικό, κουφέτο με σοκολάτα, κουφέτο με σοκολάτα και γεύσεις).