ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - KALLISTI MEDICAL - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Μέξη Χατζηγιάννη 2 Πλησίον Χίλτον, 11528 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302169008080

Γεωγραφικό πλάτος: 23.751286959338554

Γεωγραφικό μήκος: 37.97729071968234

ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - KALLISTI MEDICAL - Αθήνα

Περιγραφή - ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - KALLISTI MEDICAL - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Στο κέντρο ΚΕΡΑΣΤΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ - KALLISTI MEDICAL, στην Αθήνα, παρέχονται υπηρεσίες πλαστικού χειρουργού. Εξειδικεύεται στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική, στις εφαρμογές laser για αποτρίχωση, στην ιατρική αισθητική και στην αντιγήρανση.

Ο Δημήτρης Κεραστάρης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968 και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών. Πήρε το πτυχίο του από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995 και εκπαιδεύτηκε στην πλαστική χειρουργική στο 401 ΓΣΝΑ, στο Ογκολογικό Νοσοκομείο 'Γ. Γεννηματάς' και στο ΠΓΝΑ Θριάσιο.

Είναι αναπληρωτής διευθυντής της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου Metropolitan. Έχει εξειδικευτεί στην αισθητική πλαστική χειρουργική και στη χρήση των ιατρικών laser όλων των τύπων, ενώ είναι από τους πρώτους πλαστικούς χειρουργούς στην Ελλάδα που χρησιμοποίησε τη μέθοδο της παλλόμενης λιποαναρρόφησης (PAL liposuction), όπως και της subfascial τεχνικής στην αυξητική του μαστού.

Έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια θεωρητικής και πρακτικής εξειδίκευσης στις σύγχρονες τεχνικές της πλαστικής χειρουργικής στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και πολυάριθμα ελληνικά και διεθνή συνέδρια πλαστικής χειρουργικής και laser, στα οποία έχει παρουσιάσει δεκάδες επιστημονικές εργασίες. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (ΕΕΠΕΑΧ), της Ευρωπαϊκής Εταιρείας (ESPRAS) και της Διεθνούς Εταιρείας (IPRAS).

Ο ιατρός πραγματοποιεί λιποαναρρόφηση μηρών, γλουτών, κοιλιάς, βραχιόνων, λαιμού με την τεχνική PAL (power assisted liposuction) και μεταμόσχευση λίπους στο πρόσωπο ή στο σώμα. Αναλαμβάνει αυξητική στήθους με ενθέματα σιλικόνης (subfascial τεχνική) ή με λίπος και ανόρθωση ή και μείωση στήθους.

Ειδικεύεται στη διόρθωση γυναικομαστίας με PAL λιποαναρρόφηση και αφαίρεση μαζικού αδένα και δέρματος, όπου χρειάζεται, στην ανόρθωση μηρών και βραχιόνων με τις πιο μικρές ουλές και στην κοιλιοπλαστική με ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση. Επίσης, αναλαμβάνει βλεφαροπλαστική, ωτοπλαστική και lifting προσώπου και λαιμού (MACS, lateral mastectomy και άλλες τεχνικές ανάλογα με την περίπτωση).

Παράλληλα, αναλαμβάνει ενδοσκοπικό lifting μετώπου, ρινοπλαστική, αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή, διάγνωση και θεραπεία (αφαίρεση χειρουργικά ή με laser) καλοήθων και κακοήθων δερματικών βλαβών και, τέλος, πραγματοποιεί μπότοξ και fillers, lifting με νήματα και P.R.P. (αυτόλογη θεραπεία με αυξητικούς παράγοντες).