ΜΠΑΡΔΗΣ Σ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Διονύσου 186 Κέντρο, 15124 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106178200

Γεωγραφικό πλάτος: 23.80546364791293

Γεωγραφικό μήκος: 38.054587575684785

ΜΠΑΡΔΗΣ Σ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Μαρούσι

Περιγραφή - ΜΠΑΡΔΗΣ Σ. ΝΙΚΟΛΑΟΣ - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Ο γιατρός γυναικολόγος - μαιευτήρας ΜΠΑΡΔΗΣ Σ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, με έδρα το Μαρούσι, αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995, με αριστείο διάκρισης. Μετά την ειδίκευσή του στη γενική χειρουργική στη Αθήνα, συνέχισε την εκπαίδευσή του στη Μεγάλη Βρετανία, όπου παρέμεινε συνολικά για 9 χρόνια.

Από το 1999 έως το 2002, ειδικεύτηκε στη μαιευτική και γυναικολογία, σύμφωνα με το πρόγραμμα εκπαίδευσης που ορίζεται από το Βασιλικό Κολλέγιο Μαιευτήρων & Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (RCOG), εργαζόμενος στο νοσοκομείο Northwick Park Hospital (Assosiated Teaching Hospital - North West London Hospitals) και στο Leeds General Infirmary - Leeds University Hospitals, όπου και απέκτησε τον τίτλο ειδικότητας στη μαιευτική και γυναικολογία.

Την περίοδο 2002-2004, εργάστηκε ως επιμελητής στη μονάδα εξωσωματικής γονιμοποίησης του Leeds General Infirmary - Leeds University Hospitals, υπό τους καθηγητές Adam Balen και Anthony Rutherford, και υποειδικεύθηκε στην αναπαραγωγική ιατρική, στην ενδοκρινολογία της αναπαραγωγής και στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Από το 2005 έως το 2007, εργάστηκε ως επιμελητής στο γυναικολογικό και μαιευτικό τμήμα του St' James’s University Hospital - Leeds University Hospitals και υποειδικεύθηκε στη λαπαροσκοπική και υστεροσκοπική χειρουργική. Στο διάστημα αυτό απέκτησε και το δίπλωμα εκτέλεσης μαιευτικών υπερήχων Α’ τριμήνου κύησης (Certificate of Competence in First Trimester Scanning) από το Fetal Medicine Foundation - King’s College Hospital of London, υπό τον καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη.

Από το 2008, οπότε και επέστρεψε στην Ελλάδα, διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο γυναικολογίας και μαιευτικής, με ειδικό ενδιαφέρον στη γυναικολογική ενδοσκοπική χειρουργική, στην αναπαραγωγική ιατρική και στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Είναι μέλος της ομάδας ενδοσκοπικής γυναικολογικής χειρουργικής του νοσοκομείου 'ΛΕΥΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ', με ιδιαίτερη εμπειρία και ειδίκευση στη χειρουργική αντιμετώπιση της ενδομητρίωσης και των ινομυωμάτων. Συμμετέχει ενεργά στο ακαδημαϊκό έργο και στα εκπαιδευτικά σεμινάρια της ομάδας, ως εκπαιδευτής.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές ιατρικές μελέτες, έχει παρουσιάσει εργασίες σε βρετανικά και σε διεθνή συνέδρια και έχει δημοσιεύσει εργασίες και άρθρα σε διεθνή και ελληνικά περιοδικά.

Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Ανθρώπινης Αναπαραγωγής (European Society of Human Reproduction and Embryology), της Βρετανικής Εταιρείας Γονιμότητας (British Fertility Society), της Βρετανικής Εταιρείας Κολποσκόπησης και Παθολογίας του Τραχήλου (British Society for Colposcopy and Cervical Pathology). Είναι μέλος της Εταιρείας Οικογενειακού Προγραμματισμού του Βασιλικού Κολλεγίου Μαιευτήρων και Γυναικολόγων της Μεγάλης Βρετανίας (Faculty of Family Planning and Reproductive Health Care).

Είναι συνεργάτης του Κέντρου Εξωσωματικής Institute of Life στο ΙΑΣΩ, των μαιευτηρίων Λητώ, Ιασώ και Μητέρα και των νοσοκομείων Υγεία και Λευκός Σταυρός Αθηνών.