ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Αιόλου 100 Ομόνοια, 10564 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103217000

Γεωγραφικό πλάτος: 23.72925548716176

Γεωγραφικό μήκος: 37.983226616558724

ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Το γραφείο ιδιωτικών ερευνών ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, στην Αθήνα, ξεκίνησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του, σχεδόν, πριν 30 έτη. Μέσα από την επιτυχημένη πορεία τόσων χρόνων και το γεγονός ότι η φήμη μας εξαπλώθηκε από στόμα σε στόμα, οδηγηθήκαμε πριν από μια δεκαετία στην επάνδρωση και άλλων γραφείων στην Ελλάδα και σε ένα ολοκληρωμένο ασφαλές δίκτυο σε κεντρικές πόλεις της Ευρώπης.

Ο επαγγελματισμός μας, το γεγονός ότι είμαστε έμπιστοι, τυπικοί και σωστοί στη δουλειά μας, ενώ ταυτόχρονα νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο που έχουμε απέναντί μας και την ιδιαιτερότητα του προβλήματος του, μας κάνει από τους καλύτερους στο χώρο της Ιδιωτικής Εμπιστευτικής Έρευνας.

Τη δουλειά μας χαρακτηρίζει η άριστη τεχνογνωσία και χρήση των πιο προηγμένων συσκευών ανίχνευσης, παρακολούθησης, καταγραφής και ανάλυσης, σύμφωνα με την τελευταία λέξη της παγκόσμιας τεχνολογίας. Αξιοποιώντας ένα ευρύ δίκτυο πιστοποιημένων συναδέλφων και συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, εγγυόμαστε τη διαλεύκανση, ακόμα, και της πιο περίπλοκης και δύσκολης υπόθεσης εντός και εκτός συνόρων.

Η διακριτικότητα, η εχεμύθεια και η αξιοπιστία είναι βασικές αρχές, που διέπουν το γραφείο μας από την πρώτη μέρα της ίδρυσης του, και τηρούνται αυστηρά από κάθε μέλος της αλυσίδας των ανθρώπων που θα ρίξουν φως στην υπόθεσή σας.

Η μακροχρόνια πείρα μας μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών τόσο σε ιδιωτικές υποθέσεις, όσο και σε εταιρικές, επαγγελματικές και εγκληματολογικές έρευνες.

Κάθε πρόβλημα αντιμετωπίζεται ως μία ξεχωριστή υπόθεση. Σε εμάς έρχεστε με τη σιγουριά ότι θα σας προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες σε ασυναγώνιστες τιμές, μέσα σε ένα περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας.