ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ MD, MSc - Μαρούσι
Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Διεύθυνση: Ερυθρού Σταυρού 5 5ος Όροφος, Έναντι Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, 15123 Μαρούσι Αττικής

Τηλέφωνο: +302106983397

Γεωγραφικό πλάτος: 23.78934366565163

Γεωγραφικό μήκος: 38.02773776996546

ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ MD, MSc - Μαρούσι

Περιγραφή - ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ MD, MSc - Μαρούσι Άλλο - Μαρούσι Μαρούσι - Αττικής

Ο Αβραμίδης Γρηγόριος MD, MSc είναι ορθοπεδικός χειρουργός, Επιμελητής της Γ' Ορθοπεδικής Κλινικής των Ιδιωτικών Θεραπευτηρίων 'Υγεία' και ‘Μητέρα’ και διατηρεί ιατρείο στο Μαρούσι Αττικής.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος του μεταπτυχιακού με τίτλο 'Οστεοπόρωση και Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών' της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Πραγματοποίησε την ειδίκευσή του στην ορθοπεδική χειρουργική & τραυματολογία, καθώς και στη χειρουργική άνω άκρου & μικροχειρουργική στο Γ.Ν. Αττικής ΚΑΤ. Εξειδικεύτηκε στην αρθροσκοπική χειρουργική του ώμου, του γόνατος και των υπόλοιπων αρθρώσεων στο Κέντρο Αρθροσκόπησης & Χειρουργικής Ώμου.

Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Ορθοπαιδικής και Τραυματολογίας 'Ε.Ε.Χ.Ο.Τ.', της Ελληνικής Αρθροσκοπικής Εταιρείας Χειρουργικής Γόνατος & Αθλητικών Κακώσεων 'Γεώργιος Νούλης', της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής & Χειρουργικής Χεριού και Άνω Άκρου, της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Αθλητικής Τραυματολογίας και Αρθροσκόπησης 'ESSKA', καθώς και της Αρθροσκοπικής Εταιρείας Νοτίου Αμερικής “ΑΑΝΑ”. Τέλος, έχει λάβει σημαντικές υποτροφίες, ενώ έχει παρακολουθήσει και συμμετάσχει σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Επίσης διατηρεί δεύτερο ιατρείο στην Χαλκίδα Ευβοίας. Ο ιατρός δέχεται ασθενείς στο ιατρείο του, στη Χαλκίδα, την Τετάρτη 18:00 - 21:00 και την Παρασκευή 16:00 - 21:00.