ΣΤΑΜΕΛΟΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Σολωμού Διονύσιου 14 Εξάρχεια, 10683 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103830000

Γεωγραφικό πλάτος: 23.733730147851116

Γεωγραφικό μήκος: 37.986517509834314

ΣΤΑΜΕΛΟΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ - Αθήνα

Περιγραφή - ΣΤΑΜΕΛΟΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο ΣΤΑΜΕΛΟΣ Κ ΙΩΑΝΝΗΣ, υδραυλικός με έδρα τα Εξάρχεια, στο κέντρο της Αθήνας, είναι κοντά σας, 24 ώρες το 24ωρο, με σκοπό να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε είδους υδραυλική εργασία.

Αναλαμβάνει γενικές υδραυλικές εργασίες, ανακαινίσεις εγκαταστάσεων οικιακών και επαγγελματικών χώρων, την αποκατάσταση οποιασδήποτε βλάβης, όλο το 24ωρο, την εγκατάσταση, τη μελέτη και τη συντήρηση έργων φυσικού αερίου.

Ο Σταμέλος Ιωάννης παρέχει εξειδικευμένες προτάσεις για τη θέρμανση, την ψύξη, τα συστήματα κλιματισμού και τις αντλίες θερμότητας, καθώς και για τα συστήματα πυρόσβεσης και τις αποφράξεις λεκάνης, νιπτήρα, μπανιέρας, φρεατίου, υδρορροής και σιφωνιού.

Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στις υδραυλικές εργασίες, ενώ διατηρεί συνεργασία με τα πλέον αξιόπιστα συνεργεία. Με άξονα τη μέγιστη απόδοση και εξοικονόμηση ενέργειας, η επιχείρηση προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού, κατασκευής και επαγγελματικής συντήρησης.

Έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες έργα σε όλη την Αθήνα και διαθέτει υπεύθυνο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό.

Προσφέρει οικονομικές λύσεις, βασισμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη, και After sales service, με εγγύηση καλής λειτουργίας.

Είμαστε στη διάθεσή σας, για να εξυπηρετήσουμε κάθε ανάγκη σας, σε οποιαδήποτε περιοχή της Αττικής.