ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Dr - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Ασκληπιού 39, 10680 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +302103632377

Γεωγραφικό πλάτος: 23.737101904240777

Γεωγραφικό μήκος: 37.98304613171998

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Dr - Αθήνα

Περιγραφή - ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ Dr - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ DR, στην Αθήνα, είναι χειρουργός ουρολόγος ανδρολόγος. Το επιστημονικό έργο του ιατρού αριθμεί περισσότερες από 15 δημοσιεύσεις σε διεθνή περιοδικά ουρολογίας και ο ίδιος έχει παρακολουθήσει ένα μεγάλο αριθμό συνεδρίων και σεμιναρίων σχετικά με την ουρολογία. Εκπαιδεύεται συστηματικά σε όλες τις εξελίξεις της ειδικότητας, με ιδιαίτερη έμφαση στη Λαπαροσκοπική και Ρομποτική Χειρουργική.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας, ο Δρ Γεωργιάδης διαγνώσκει και αντιμετωπίζει παθήσεις από όλο το φάσμα της ουρολογίας, όπως τις παθήσεις προστάτη, την ογκολογία ουροποιητικού, τη λιθίαση, τη στυτική δυσλειτουργία, την ανδρική υπογονιμότητα και την ακράτεια ούρων, μεταξύ αυτών. Με ιδιαίτερα ποσοστά επιτυχίας, έχει θεραπεύσει περιστατικά χρόνιας προστατίτιδας και χρόνιας κυστίτιδας.

Για τις παθήσεις που απαιτούν χειρουργική λύση, με χρήση γενικής, επισκληρίδιας ή ραχιαίας αναισθησίας, ο ιατρός χειρουργεί σε ιδιωτικές κλινικές της Αθήνας, όπως στην Κεντρική Κλινική Αθηνών, στο κέντρο της Αθήνας και στην κλινική Doctor’s Hospital, στην Κυψέλη, με τη βοήθεια έμπειρων συνεργατών και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο ιατρός είναι μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας και της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρείας.

Το ιατρείο λειτουργεί καθημερινά και δέχεται, κατόπιν ραντεβού.