ΦΕΡΦΕΛΗ ΣΟΦΙΑ - Αθήνα
Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Διεύθυνση: Καρνεάδου 23 Κολωνάκι, 10675 Αθήνα Αττικής

Τηλέφωνο: +306938022885

Γεωγραφικό πλάτος: 23.74443319146621

Γεωγραφικό μήκος: 37.97706873346127

ΦΕΡΦΕΛΗ ΣΟΦΙΑ - Αθήνα

Περιγραφή - ΦΕΡΦΕΛΗ ΣΟΦΙΑ - Αθήνα Άλλο - Αθήνα Αθήνα - Αττικής

Η φυσίατρος Φερφέλη Σοφία, MD, MSc, FEBPRM, στην Αθήνα, είναι υποψήφια διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Ε.Κ.Π. Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών» (οστεοπόρωση) και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π. Θεσσαλονίκης.

Κατέχει τον ευρωπαϊκό τίτλο ειδικότητας φυσικής ιατρικής και αποκατάστασης (European Board PRM Fellow). Είναι ιατρός αποκατάστασης στο Ι.Π.Χ.Π «Άσυλον Ανιάτων» και διατηρεί στην Αθήνα ιδιωτικό ιατρείο διάγνωσης και αποκατάστασης.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αποκατάσταση νευρολογικών παθήσεων, όπως αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο, κάκωση νωτιαίου μυελού, πολυνευροπάθειες, πολλαπλή σκληρυνση, ν. Πάρκινσον, εγκεφαλική παράλυση, κεφαλαλγίες τύπου τάσεως, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, ωλένια νευρίτιδα, παράλυση του Bell κ.ά.

Ειδικεύεται, επίσης, στην αποκατάσταση ορθοπεδικών παθήσεων (αυχεναλγία, οσφυαλγία, ισχιαλγία, τενοντοπάθειες, ωμαλγία, επικονδυλίτιδες, τενοντοελυτρίτιδες, trigger finger, γοναλγία, μεταταρσαλγία, πελματιαία απονευρωσίτιδα). Επίσης,
έχει εμπειρία στην αποκατάσταση ρευματολογικών παθήσεων (οστεοαρθρίτιδα, ινομυαλγία, ρευματοειδής αρθρίτιδα, οροαρνητικές αρθρίτιδες) και αθλητικών κακώσεων.

Η ιατρός έχει μετεκπαιδευθεί στην πρόληψη και αντιμετώπιση της οστεοπόρωσης, καθώς και στη διαχείριση του μυοσκελετικού και νευροπαθητικού πόνου με εφαρμογή ιατρικού βελονισμού, ηλεκτροβελονισμού (διετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Διεθνούς Κέντρου Βελονισμού AcuScience), φαρμακοθεραπείας (μονοετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα αλγολογίας της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας με κλινική εμπειρία σε Ιατρεία Πόνου) και τεχνικών μυοσκελετικών εγχύσεων, όπως προλοθεραπεία (European School of Prolotherapy), PRP, μεσοθεραπεία.

Είναι εκπαιδευμένη στο ηλεκτρομυογράφημα - νευρογράφημα, στη χρήση μυοσκελετικού υπερήχου για καθοδήγηση εγχύσεων (φαρμάκων ή βοτουλινικής τοξίνης), στην ουροδυναμική μελέτη και επανεκπαίδευση νευρογενούς κύστης και εντέρου και στην ανάλυση κίνησης και πελματογραφία.

Διαθέτει προϋπηρεσία από τα νοσοκομεία Γ.Ν.Α. ΚΑΤ (6 έτη, μεταξύ των οποίων 2 έτη στο Εξωτερικό Ιατρείο Βελονισμού), Παίδων Πεντέλης και Conception, Μασσαλία, Γαλλία. Είναι μέλος της Παγκόσμιας και Ελληνικής Εταιρείας Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης, του Ελληνικού Ιδρύματος Οστεοπόρωσης, της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού και της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή και ελληνικά συνέδρια.

Δεν είναι συμβεβλημένη με ασφαλιστικά ταμεία, αλλά είναι πιστοποιημένη για ηλεκτρονική συνταγογράφηση φαρμάκων, εξετάσεων και παροχών ΕΚΠΥ. Δέχεται κατόπιν ραντεβού.