ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - PHYSIO-KIFISIA - Κηφισιά
Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Διεύθυνση: Θεόδωρου Δηληγιάννη 44 Κεφαλάρι, 14562 Κηφισιά Αττικής

Τηλέφωνο: +302106231744

Γεωγραφικό πλάτος: 23.81666159842668

Γεωγραφικό μήκος: 38.075479087835916

ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - PHYSIO-KIFISIA - Κηφισιά

Περιγραφή - ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ - PHYSIO-KIFISIA - Κηφισιά Άλλο - Κηφισιά Κηφισιά - Αττικής

Το Φυσικοθεραπευτήριο ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ - Physio-Kifisia, που λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του φυσικοθεραπευτή ΚΑΡΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, στην Κηφισιά, αποτελεί ένα σύγχρονο κέντρο αποκατάστασης οξέων και χρόνιων μυοσκελετικών προβλημάτων (αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, σπονδυλαρθρίτιδα, δισκοπάθεια, τενοντίτιδα, αρθρίτιδα, αθλητικοί τραυματισμοί, ρευματοπάθειες κ.τ.λ.).

Χρησιμοποιώντας σύγχρονες μεθόδους φυσικοθεραπείας, όπως: Manual Therapy (χειροθεραπεία), κινησιοθεραπεία, McKenzie, Mulligan, θεραπευτική γυμναστική (Pilates), kinesio taping, βελονισμό, αθλητική μάλαξη (sport massage).

Επίσης, διαθέτουμε και σύγχρονο εξοπλισμό ηλεκτροθεραπείας, όπως laser, υπερήχους, biofeedback κ.τ.λ.

Η λεπτομερής και αξιόπιστη αξιολόγηση των ασθενών και η εξατομικευμένη θεραπευτική τους προσέγγιση προσφέρει το κλειδί για τη θεραπεία παθήσεων, κακώσεων και μετεγχειρητικών προβλημάτων της σπονδυλικής στήλης και των περιφερικών αρθρώσεων.

Βασικό κομμάτι της θεραπευτικής στρατηγικής αποτελεί η αναλυτική επεξήγηση του κάθε προβλήματος που, μαζί με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου και του περιβάλλοντός του, θα οδηγήσουν το θεραπευτή και τον ασθενή, από κοινού, να συναποφασίσουν και να εφαρμόσουν το πλάνο αποκατάστασης. Κύριος γνώμονας είναι η, όσο το δυνατόν, ταχύτερη, ασφαλέστερη και πιο ενεργητική αποκατάσταση του προβλήματος.

Επίσης, εφαρμόζουμε μία από τις πιο διαδεδομένες και αξιόπιστες εφαρμογές αξιολόγησης και θεραπείας εμβιομηχανικής κάτω άκρου, με ορθωτικά βοηθήματα έσω υποδήματος (πέλματα).

Τέλος, το δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών μας μπορεί να σας βοηθήσει στην αποκατάσταση νευρολογικών (Parkinson, ημιπληγία, σκλήρυνση κατά πλάκας κ.τ.λ.) και αναπνευστικών παθήσεων, που χρήζουν φυσικοθεραπείας.