ΣΤΕΓΗ - EXPRESS - Νέα Ιωνία
Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Διεύθυνση: Βυζαντίου 16 Καλογρέζα, 14234 Νέα Ιωνία Αττικής

Τηλέφωνο: +302102771956

Γεωγραφικό πλάτος: 23.763181010630344

Γεωγραφικό μήκος: 38.03892693213746

ΣΤΕΓΗ - EXPRESS - Νέα Ιωνία

Περιγραφή - ΣΤΕΓΗ - EXPRESS - Νέα Ιωνία Άλλο - Νέα Ιωνία Νέα Ιωνία - Αττικής

Η εταιρεία ΣΤΕΓΗ - EXPRESS, στη Νέα Ιωνία, που δραστηριοποιείται στη διαχείριση κτιρίων και πολυκατοικιών, αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πολυκατοικιών, την έκδοση κοινοχρήστων, καθώς και απολυμάνσεις - απεντομώσεις.

Η Στέγη διαθέτει το πλέον σύγχρονο πρόγραμμα έκδοσης κοινοχρήστων δαπανών, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τις σύγχρονης κατοικίας. Τα έντυπά μας είναι ευκρινή και αναλυτικά, ώστε να μην αφήνουν τυχόν απορίες στο διαχειριστή, στον ένοικο και στον ιδιοκτήτη. Ο τρόπος των υπολογισμών γίνεται με τα όσα ορίζει η μελέτη του μηχανικού του κτιρίου.

Το πρόγραμμα προσφέρει:

  • 2 συγκεντρωτικές καταστάσεις
  • 1 ειδοποιητήριο για κάθε διαμέρισμα
  • 1 εξοφλητική απόδειξη για τον ένοικο
  • 1 εξοφλητική απόδειξη για τον ιδιοκτήτη

Η Στέγη, με επαγγελματική συνέπεια, αναλαμβάνει την εξ ολοκλήρου διαχείριση του κτιρίου σας. Αναλαμβάνει την έκδοση κοινοχρήστων δαπανών, τη διανομή των ειδοποιήσεων και την είσπραξη των κοινοχρήστων, σε προκαθορισμένη ήμερα και ώρα. Παράλληλα, αναλαμβάνει τη διεξαγωγή ετήσιων τακτικών συνελεύσεων, την πληρωμή των συνεργείων που απασχολούνται στο κτίριο, καθώς και την εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, ενώ παρέχει τακτική επίσκεψη στο κτίριο και έλεγχο για τυχόν προβλήματα (βλάβες / καμένες λάμπες κ.ά.).

Ελέγχει τη στάθμη του πετρελαίου και μεριμνά για την άμεση προμήθειά του, παρουσία άνω συνιδιοκτητών. Επιπλέον, ασχολείται με απολυμάνσεις - απεντομώσεις, με την προμήθεια πυροσβεστήρων και καυστήρων, με αποφράξεις και καθαρισμούς - συντήρηση κτιρίων.

Με ουσιαστική κάλυψη και σε πολύ προσιτές τιμές, στοχεύει στην άψογη συνεργασία και στην εύρυθμη λειτουργία του κτιρίου σας.